Openbaar Ministerie

22 november 2003

Opsporing Verzocht: overval in woning Leveroij

Opsporing Verzocht is het gezamenlijke opsporingsprogramma van de politie, Het Openbaar Ministerie en de Avro. In Opsporing Verzocht wordt de televisiekijker ingeschakeld bij het oplossen van (ernstige misdrijven. Aan de kijkers worden gerichte vragen gesteld over een aantal zaken.

In de uitzendingen van maandag 24 november (eerste rond 19.30 uur, tweede rond 22.00 uur) aandacht voor de volgende onderwerpen. Uitzending gemist? Of mocht u meer willen weten? Opsporing Verzocht wordt dinsdagmiddag om 13.15 uur op Nederland 1 herhaald.

Leveroij: Overval in woning
In het Limburgse Leveroij wordt een gezin in het eigen huis overvallen. De zoon probeert met gevaar voor eigen leven de daders te stoppen.

Almelo: Paspoortfraude
In Almelo fraude met een paspoort en uiteraard wordt de fraudeur gezocht.

Purmerend: Serie straatroven
In Purmerend worden in relatief korte tijd drie straatroven gepleegd. Twee keer mislukt de roof. De derde keer helaas niet. Is het nu wel of niet één en dezelfde dader?

Haule: Moord caféhouder
In het Friese Haule wordt een cafébaas door zijn ex-vrouw in zijn eigen huis dood gevonden. In deze uitzending hoort u meer.

Bussum: Sieraden
Sieraden die wachten op de rechtmatige eigenaar. Misschien bent u het wel.

Rotterdam: Diefstal met geweld
Een uitermate droevig slot van de uitzending. Een man wordt in Rotterdam in zijn huis dusdanig mishandeld dat hij in coma raakt. De excentrieke Ab kreeg enige jaren geleden een erfenis. De kans is aanwezig dat dat iets te maken heeft met deze laffe daad.

Bovenstaande informatie is ontleend aan de gratis nieuwsbrief die de Avro elke vrijdag verzend. Deze nieuwsbrief is aan te vragen via de website van het programma: www.opsporingverzocht.nl.