Politie Zeeland

W-8184-2003 AUTOMOBILIST TIJDT TEGEN BOOM

Een 18-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen rond 08.45 uur met zijn auto tegen een boom gereden op de Werendijke in Zoutelande, waarna hij in een sloot tot stilstand kwam.
De man zat niet bekneld in zijn auto maar kon niet meer bewegen. Hij werd door ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Hier bleek dat zijn heup uit de kom was. Omdat de adem van de Eindhovenaar naar alcohol rook, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.

Z-8185-2003 WONINGINBRAAK

Zondag tussen 16.30 uur en 22.00 uur werd er ingebroken in een woning aan het Waterdijkbos in Philippine.
Tijdens afwezigheid van de bewoner werd de gehele woning doorzocht. Voor zover bekend werden er geen goederen weggenomen. Braakschade is niet bekend.

Z-8186-2003 DOORRIJDER

Een 39-jarige man uit de gemeente Hulst is zondag rond 23.30 uur in zijn woning aangehouden.
De man was eerder die avond op de Groenendijk in Kloosterzande, onder invloed van alcohol, met zijn auto tegen drie geparkeerde auto's gereden en vervolgens doorgereden. De man werd na zijn aanhouding overgebracht naar het politiebureau waar een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.

Z-8187-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Zondag tussen 22.00 uur en 23.30 uur werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Binnenvaartweg in Terneuzen.
Uit de auto werden o.a. een tiental cd's, waardepapieren en een tas met daarin onder meer een gsm en een sleutelbos. Schadebedrag is niet bekend.

Z-8188-2003 ONDER INVLOED

Op de Nieuwstraat in Sluis werd zondag rond 23.45 uur een 36-jarige automobilist uit die gemeente aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.



Politie Zeeland