Ingezonden persbericht
Aandeelhouders Interwoven en iManage akkoord met fusie

Eén-voor-vier 'reverse stock split' van aandelen Interwoven

Utrecht, 24 november 2003 - Interwoven, Inc. (Nasdaq: IWOV), leverancier van Enterprise Content Management-oplossingen (ECM), maakt bekend dat de aandeelhouders van Interwoven en iManage de fusie tussen de twee bedrijven hebben goedgekeurd tijdens aparte bijeenkomsten.

De fusie is op 18 november afgerond aan het eind van de handelsdag van de Nasdaq. Rekening houdend met de 'reverse stock split', zoals hieronder beschreven, ontvangen aandeelhouders van iManage $1,20 in contanten (zonder rente) en 0,523757 aandelen Interwoven voor elk aandeel iManage.

De aandeelhouders van Interwoven keurden tevens een 'reverse stock split' van één voor vier aandelen goed. De 'reverse stock split' is ingegaan op 18 november aan het eind van de handelsdag van de Nasdaq, onmiddellijk na de afronding van de fusie met iManage. Naar aanleiding hiervan zal de komende 20 dagen een "D" worden toegevoegd aan het handelssymbool van Interwoven bij de Nasdaq.

Het nieuwe bedrijf Interwoven zal officieel van start gaan op 24 november 2003.

Benoemingen in management en Raad van Bestuur Interwoven
Gelijktijdig met de fusie is Chief Financial Officer John Calonico toegetreden tot het managementteam van Interwoven als Senior Vice-president of Finance. Hij zal in het eerste kwartaal van 2004 de functie van Chief Financial Officer op zich nemen. Daarnaast zal Chief Technology Officer Rafiq Mohammadi de nieuwe rol van Senior Vice-president of Engineering & CTO op zich nemen. Zij vormen samen met de huidige Senior Vice-president en CTO van Interwoven het 'Office of the CTO.'

Mahmood Panjwani, President en Chief Executive Officer van iManage, is met onmiddellijke ingang toegetreden tot de Raad van Bestuur van Interwoven als vice-voorzitter. Ook Bob L. Corey, voormalig lid van Raad van Bestuur van iManage, is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Interwoven.

---

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software (ECM). Door samenwerkingsverbanden met toonaangevende Enterprise Application Providers is Interwoven ECM een compleet systeem voor Content Lifecycle Management. Meer dan 2.700 ondernemingen wereldwijd maken gebruik van de Interwoven-oplossingen, waaronder ABN Amro, British Airways, Belgacom, Cisco Systems, Electrabel, FortisBusiness, General Motors, Philips International, Rabobank, Samsonite, T-Mobile en Yamaha.

Voor meer informatie zie www.interwoven.com