Bex*van der Schans PR

24-11-2003
Kijk eens wat vaker in de spiegel van uw blad!

De bladspiegel is een bekende term in bladenmakersland. Met Bladspiegel© focust Bex*van der Schans vooral op de figuurlijke betekenis van het woord. Wij houden makers van bedrijfsbladen een unieke spiegel voor over hun personeelsblad, relatiemagazine, nieuwsbrief, bewonersblad of e-zine.

Bladspiegel© bestaat uit twee onderdelen, die u zowel afzonderlijk als in combinatie kunt toepassen:
de professionele quickscan en de kwalitatieve lezersanalyse.

professionele quickscan
Wij bekijken de laatste jaargang van uw blad én de bladformule. Ook laten wij professioneel bladenmaker Mat Heffels een frisse, kritische blik op het blad werpen. U ontvangt daarna een compacte analyse met praktische tips over onder andere onderwerpkeuze, moeilijkheidsgraad van teksten, bladritme, vormgeving en fotografie. Daarmee kunt u uw bedrijfsblad snel naar een hoger niveau tillen.

kwalitatieve lezersanalyse
U wilt ook graag weten wat de ontvangers zelf vinden van het blad. Lezen ze het? Zijn ze tevreden over de inhoud? Welke onderwerpen vinden ze interessant? Vinden ze de schrijfstijl prettig? In drie interactieve groepssessies leggen wij stellingen aan hen voor over de belangrijkste aspecten van uw blad. De resultaten van de lezersanalyse bundelen wij in een rapport met concrete aanbevelingen en presenteren wij mondeling aan u. U kunt uw blad dan nóg beter afstemmen op uw lezers.

Neem voor meer informatie over Bladspiegel© contact op met Ingrid Philipsen of Ron van Berkel (040) 294 52 52.

Nieuw product: Bladspiegel