3e persbericht van maandag 24 november 2003

Eindhoven 24-11-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Winkeldieveggen aangehouden

In een warenhuis aan de Piazza zijn maandag om 16.55 uur twee vrouwen van 18 jaar oud uit Udenhout en Tilburg aangehouden. Zij werden betrapt bij de diefstal van drie spijkerbroeken. De twee verdachten zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Eindhoven: Verdachte inbraak aangehouden

Maandag om 13.40 uur is een 33-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij in de nacht van 19 op 20 november ingebroken heeft in een kledingwinkel aan de Rechtestraat. Daar werd een ruit vernield en er werden truien, vesten en mutsen weggenomen. De man, die na onderzoek werd aangehouden, is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Trekker uitgebrand

Op de Varenschut is maandag om 18.50 uur de trekker van een vrachtautocombinatie in brand geraakt. De brandweer bluste de brand. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Er zat niemand in de trekker.

Best / Son: Bekeuringen in Best en Son

Maandag zijn in Best en Son 19 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen. In Best werden twee snelheidsverbalen gemaakt op de NCB-weg en de Sonseweg. 1 maal werd bekeurd voor het telefoneren tijdens het rijden en 4 x voor verblindende verlichting.

In Son werden 3 parkeerbonnen uitgeschreven, 5 x werd bekeurd voor het telefoneren, 1 x voor het rijden zonder gordel, 1 x voor geen richting aangeven en 2 x snelheid op de Gentiaanlaan.

Best: Aanrijding onder invloed

Een 64-jarige automobilist uit St. Michielsgestel is maandag om 18.40 uur betrapt op het rijden onder invloed. Hij was met zijn auto tegen een auto gereden die op de Eindhovenseweg Zuid voor een rood verkeerslicht wachtte. De 64-jarige bestuurder bleek gedronken te hebben en blies ruim 1,15 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De man had een hoofdwond en moest daaraan behandeld worden. De bestuurder van de andere auto, een 34-jarige man uit Wijk bij Duurstede, had na de kop-staartaanrijding last van zijn nek.

Veldhoven: Rijbewijs inleveren na rijden onder invloed

Op de Kempenbaan is maandag om 16.00 uur een 54-jarige automobilist uit Valkenswaard aangehouden. Hij had gedronken en blies bijna 1,6 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.