Persberichten - 25/11/2003

Real Software - Bijzondere Algemene Aandeelhoudersvergadering van 24 november 2003

Kontich, 24 november 2003. Op 24 november 2003 vond een bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van Real Software NV plaats. Op deze vergadering waren 15.818.610 aandelen vertegenwoordigd, zijnde 51,96 % van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering bevestigde zijn vertrouwen in de huidige bestuurders en benoemde de heer Jean-Paul De Wachter bijkomend tot bestuurder. De vergadering mandateerde de Raad van Bestuur om de schuldherschikkingsgesprekken met de banken verder te zetten binnen het kader van de krijtlijnen, die werden gecommuniceerd in de persberichten van de vennootschap op 10 en 23 oktober 2003. De vergadering besliste tot verderzetting van de activiteiten van de vennootschap overeenkomstig art. 633 van de Vennootschapswet, en dit zolang de onderhandelingen met de banken lopen.

Voorafgaand aan de vergadering gaf het management een informele uiteenzetting aan de aandeelhouders betreffende de resultaten van het der de kwartaal. Een kopie van deze presentatie is beschikbaar op de website van de vennootschap (www.realsoftware.be, rubriek Investor Relations, Other Financial Info).

Bron: Real Software
Provider: Euronext Brussels