Gemeente Wormerland


Invalideparkeerplaatsen

Burgemeester en Wethouders van Wormerland maken bekend, dat vanaf maandag 24 november tot en met maandag 22 december 2003 (4 weken) een tweetal te nemen verkeersbesluiten ter visie ligt voor het aanwijzen van een invalidenparkeerplaats op kenteken.
Door middel van het aanbrengen van een verkeersbord E6 (parkeergelegenheid voor het motor- of invalidevoertuig dat door of ten behoeve van het vervoer van invaliden wordt gebruikt; tevens parkeerverbod voor andere voertuigen) worden de invalideparkeerplaatsen gerealiseerd ten behoeve van de adressen:


1) Bickershorn 19 te Oostknollendam;

2) Haanstraat 5 te Wormer.

De ter visielegging vindt plaats van 09.00-12.30 uur tijdens werkdagen in de leeskamer van het gemeentehuis, Koetserstraat 3 te Wormer. Een ieder kan gedurende deze periode schriftelijke of mondelinge bedenkingen indienen tegen de te nemen verkeersbesluiten. Voor het inbrengen van mondelinge bedenkingen en voor een gedachtewisseling kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de heer M. van Leeven, telefoon 075-6429071.

Schriftelijke bedenkingen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA Wormer.