Gemeente Berkel en Rodenrijs


Actuele informatie afsluiting Rodenrijseweg

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hierbij de actuele informatie over de werkzaamheden aan de Rodenrijseweg.

Reparatiewerkzaamheden
Met ingang van 24 november a.s. worden er reparatiewerkzaamheden verricht aan de Rodenrijseweg ter hoogte van de firma Hordijk. De Rodenrijseweg is dan afgesloten voor doorgaand verkeer. De Rodenrijseweg zal worden afgesloten tussen beide aansluitingen (noordelijke en zuidelijke) van de Anjerdreef op de Rodenrijseweg. Wellicht ten overvloede: Het verbod op doorgaand vrachtverkeer in het betreffende gebied blijft natuurlijk gewoon van kracht.

Omleiding via Anjerdreef
Dit betekent dat alle verkeer zal worden omgeleid via de Anjerdreef. Er worden extra maatregelen getroffen om deze omleiding zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo zal ondermeer ter hoogte van de scholen de rijbaan fysiek worden versmald door middel van het plaatsen van elementen.
Bij de afsluiting Rodenrijseweg zal met borden worden aangegeven welke huisnummers op de Rodenrijseweg te bereiken zijn.

Werkzaamheden
De uit te voeren werkzaamheden omvatten het aanbrengen van een nieuwe beschoeiing, verwijdering van de verharding, herstel van de fundering, aanbrengen van kolken en aanbrengen van nieuw asfalt over een gedeelte van de weg. Vanaf donderdag 20 november worden er voorbereidende werkzaamheden verricht op de Anjerdreef en Rodenrijseweg.

De werkzaamheden zullen naar verwachting, afhankelijk van de voortgang en complexiteit van de werkzaamheden, 2 à 3 weken duren. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Kerkhof van de afdeling Infrastructuur, telefoon (010) 514 0788.

Laatste wijziging: 18 november 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs