Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen
Telefoon (024) 329 91 11
Telefax (024) 329 23 78
E-mail gemeente@nijmegen.nl

Postadres
Postbus 9105
6500 HG Nijmegen

persinformatie
Datum Nummer persbericht
20 november 2003 p149

---
Wijkbeheerplan Bottendaal

De gemeente vraagt op maandag 24 november de bewoners van de wijk Bottendaal mee te denken over het beheerplan voor de wijk. Alle Bottendalers zijn hiervoor uitgenodigd. Ook het Bewonersoverleg Overleg Bottendaal is hierbij aanwezig.

De inbreng van bewoners en gebruikers uit de wijk is van essentieel belang bij de totstandkoming van een goed wijkbeheerplan. Zij weten immers wat er speelt in hun wijk en waar de behoeften liggen als het gaat om het beheer van hun openbare ruimte. Bewoners kunnen problemen op tafel leggen en met oplossingen komen.
Bottendaal is een van de eerste wijken die een wijkbeheerplan krijgt. De komende jaren krijgen alle wijken een wijkbeheerplan.

De presentatie en de 'workshop' zijn van 20.00 tot 22.30 uur in Concertgebouw de Vereeniging. Wethouder Hans van Hooft en sHHhtadsdeelbeheerder Hans Bongers verzorgen de presentatie. Vooruitlopend op deze bijeenkomst wordt samen met wethouder Van Hooft een wijkschouw in Bottendaal gehouden op zaterdag 22 november om 13.30 uur. GeĂŻnteresseerden kunnen hieraan deelnemen. De wijkschouw start bij de poort van het Thiemepark.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janine Adriaansens, doorkiesnummer 3292380


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht