Gemeente Nieuwegein

Verkeersomleidingen door asfaltering deel Zwanenburgstraat

In de week van 24 tot en met 28 november krijgt het deel van de Zwanenburgstraat tussen de Nedereindseweg en de Prof. Dr. Ornsteinlaan een nieuwe laag asfalt. Bij recentelijk uitgevoerde rioleringswerkzaamheden is het asfalt namelijk plaatselijk verwijderd. Dat wordt nu opnieuw aangebracht. Zowel bestemmingsverkeer als doorgaand verkeer ondervinden hinder van deze werkzaamheden.

Doorgaand verkeer op het traject Zwanenburgstraat/Diepenbrocklaan blijft mogelijk. Een tijdelijk verkeerslicht regelt daar het verkeer. Doorgaand verkeer is echter niet mogelijk op de Nedereindseweg ter hoogte van het kruispunt Nedereindseweg/Zwanenburgstraat. Dit wordt met borden aangegeven op de Nedereindseweg ter hoogte van de Ten Baanstraat en de Mende da Costalaan.
Het bestemmingsverkeer ondervindt ook hinder van de werkzaamheden. Het is namelijk voor motorvoertuigen die week niet mogelijk af te slaan vanaf de Zwanenburgstraat naar de Nedereindseweg, de Prof. Dr. Ornsteinlaan en het Drilleveld (dit geldt niet voor fietsers).

De gemeente heeft de bewoners in de directe omgeving via een brief geïnformeerd over de werkzaamheden. Ook de politie en de hulpdiensten zijn op de hoogte.

Voor meer informatie over de uitvoering van deze werkzaamheden kunt u van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren bellen met de opzichter van het werk: de heer G. Honing, telefoon 030-608 91 31.

Invoerdatum 21-11-2003