Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 19 november 2003

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR DE HEER D. BLIJENBERG

De heer Blijenberg met zijn Koninklijke Onderscheiding opgespeld Op maandag 17 november jl. werd de heer D.W. Blijenberg, woonachtig in Nuenen, koninklijk onderscheiden door burgemeester C.J.J.A. Leijten. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse huldiging van Geldropse sportkampioenen in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael. De heer Blijenberg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Dirk Blijenberg is oprichter en voorzitter van het bestuur van de Vereniging van Geldropse Sportverenigingen (VVGS). In die hoedanigheid sprak hij de Geldropse sportkampioenen tijdens de jaarlijkse huldigingsavond toe. Dit was tevens zijn laatste optreden als voorzitter, omdat hij op deze avond terug is getreden als voorzitter.

Op 19 juni jl. heeft de heer Blijenberg de prestatiepenning van de gemeente Geldrop ontvangen voor zijn inzet voor het Geldropse verenigingsleven.

De heer Blijenberg is jarenlang actief geweest als vrijwilliger op het gebied van sport en gehandicapten. Zo was hij 10 jaar lang lid en tevens voorzitter van de provinciale commissie gehandicapten.