AutoRai

24-11-2003

Chrysler Crossfire nu in de showroom

Tijdens de AutoRAI in februari kon het Nederlandse publiek voor het eerst kennismaken met de Chrysler Crossfire.

Met een prachtig, opvallend uiterlijk en uitstekende rijkwaliteiten is deze nieuwe telg van Chrysler de ideale mix tussen Amerikaans design en Duitse perfectie. Liefhebbers die de nieuwe tweezits sportcoupé nog niet met eigen ogen hebben gezien, kunnen de auto vanaf heden bij de Chrysler-dealer bewonderen. Een proefrit behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Behalve dat de Crossfire een fantastische auto is, is hij veel meer dan dat. De auto staat symbool voor de toekomst van het merk Chrysler. De neus van deze coupé toont het nieuwe gezicht van Chrysler, en de vele veiligheidsaspecten en het hoge kwaliteitsniveau vormen de maatstaf voor toekomstige producten. De reacties op de nieuweling zijn veelbelovend. Terwijl de auto nog maar net in de showroom staat, is een groot deel van de aan Nederland toegewezen Crossfires inmiddels verkocht.

Het prijskaartje van de Chrysler Crossfire begint bij 50.850,- voor de handgeschakelde versie. De uitvoering met automatische transmissie is er vanaf 52.950,-.