Ingezonden persbericht

24 november 2003

Verpletter je tegenstander met de nieuwe Nostromo® SpeedPad n52 van Belkin

~ gemakkelijk in gebruik, betaalbaar en sterk verbeterd ~

Belkin, marktleider op het gebied van computerrandapparatuur en -accessoires, introduceert de Nostromo® SpeedPad n52. Dit unieke apparaat, wat keyboard en gamepad-functies in zich verenigt, is de veelbelovende opvolger van de n50. De SpeedPad n52 biedt, meer dan ooit, de mogelijkheid tegenstanders uit te schakelen en games te domineren.

De Belkin SpeedPad is een innovatief en gebruiksvriendelijk apparaat en geeft een nieuwe dimensie aan het gamen. Het apparaat is uitgerust met maar liefst 14 programmeerbare keyboardtoesten én twee duimtoetsen. Hiermee beschikt de n52 over een extra rij toetsen, die speciaal ingesteld kunnen worden voor vooraf geselecteerde games. Hierdoor is het nu nog eenvoudiger om snel tussen verschillende games te wisselen, zonder daarbij de instellingen te moeten veranderen.

"Belkin heeft aandacht besteed aan alle type gamers," zegt Jos van Aalst, general manager Holland bij Belkin. "De Nostromo® SpeedPad n52 heeft een verstel- en verwijderbare linkerhandsteun, waardoor comfort voor iedereen gegarandeerd is. Ook voldoet de gamepad aan de eisen van extreme gamers vanwege haar solide basis met een intern metalen gewicht en een rubberen onderstel."

De Nostromo® SpeedPad n52 is voorzien van drie LED's die de actieve status van het apparaat weergeven. Daarnaast is het apparaat te programmeren voor 8 verschillende hoeken en diagonale acties. Dit geeft de gamer nog meer spelmogelijkheden en biedt een intensiever spelbeleving.

"We hebben goed geluisterd naar de reacties van gamefreaks op de SpeedPad n50," voegt Jos van Aalst toe. "Ze gaven aan meer toetsen, comfort en meer stabiliteit te willen en een 360-graden draaibaar scroll-wiel. We zijn ervan overtuigd dat gamers onder de indruk zullen zijn van de nieuwe mogelijkheden en extra features van de SpeedPad n52."

De Nostromo® SpeedPad n52 zal eind december te koop zijn bij MediaMarkt, Vobis en Dynabyte voor een adviesverkoopprijs van Euro 44.99.

(323 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Belkin
Belkin is één van 's werelds grootste fabrikanten van computerkabels, UPS- en spanningsbeveiligingsproducten, FireWire en USB connectiviteitsproducten en is opgericht in 1982. Het productaanbod van het bedrijf omvat daarnaast standaard en op maat gemaakte kabels, KVM-switches, apparatuur voor gedeeld gebruik van handbediende en automatische randapparatuur, bekabeling voor lokale netwerken (LAN) en netwerkhardware en -accessoires, accessoires voor mobiele telefoons/PCS en PDA's, geavanceerde audio- en videokabels en componenten voor gebruikers van desktopcomputers en notebooks.

Als erkenning voor het succes dat Belkin in 2001, 2002 en 2003 op zowel de Europese als de Amerikaanse markt heeft behaald, werd Belkin op de RetailVision - het toonaangevende door Gartner georganiseerde evenement voor de IT-detailhandel - bekroond met een record aantal prijzen.

Het Europese hoofdkantoor van Belkin bevindt zich in het Engelse Northampton. Daarnaast zijn er nog verkoop- en marketingvestigingen in Schiphol-Rijk en München. De producten van Belkin zijn verkrijgbaar via een Europees netwerk van grote distributeurs, detailhandelaren en postorderbedrijven.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website op www.belkin.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo of Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com
kimv@lewispr.com

Voor meer informatie over Belkin kunt u contact opnemen met PR Coördinator Emma Clarke: Tel:+31 (0) 20 654 73 29
Email: emmacl@belkin.comwww.belkin.nl


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---