HEINEKEN NEDERLAND B.V.

Voor het eerst echt tapbier in supermarkt

Echt tapbier voor elk feestje, te koop in supermarkt en slijterij: vanaf eind november is het Heineken Tapvat verkrijgbaar. Een vijf liter vaatje gevuld met de hoogste sensatie van bier, namelijk tapbier. Het Heineken Tapvat is alleen, speciaal voor de feestdagen, verkrijgbaar tijdens en vlak voor de feestmaand december.

De unieke sensatie van tapbier in de nieuwe verpakking wordt verkregen door een geïntegreerd koolzuurpatroon in het Heineken tapvat. Door dit druksysteem kan het bier met echte koolzuurdruk uit het vaatje wordt getapt, waardoor de consument kan genieten van een echt tapbiertje.

Met het Tapvat zet Heineken de eerste geïntegreerde verpakking op de consumentenmarkt waarmee echt tapbier getapt kan worden. Tapbier wordt vaak beschouwd als de hoogste sensatie van bier en vertegenwoordigt het meest frisse karakter van bier, iets wat Heineken de consument in de feestmaand december op ieder feestje, waar dan ook met het Tapvat kan bieden. De geadviseerde consumentenprijs van het Heineken Tapvat is 12,69 Euro.

Zoeterwoude, 24 november 2003
---

---