Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Attractiepark Slagharen wint internationale prijs

SLAGHAREN - Attractiepark Slagharen heeft in Orlando (Amerika) de tweede plaats behaald bij de uitreiking van de 'Brass Ring', een prijs die door de IAAPA, de internationale overkoepelende organisatie van attractieparken met meer dan 5000 leden verspreid over de hele wereld, werd toegekend aan attractieparken voor uitstekende promotionele activiteiten.

De uitgebreide informatiefolder van Attractiepark Slagharen werd tweede, na Enchanted Kindom uit de Philippijnen en voor Dalian Isle uit China.

Attractiepark Slagharen bestaat in 2003 veertig jaar. Wat in 1963 begon met een aantal vakantiehuisjes met een pony, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend amusementspark met ruim veertig attracties, shows en zwembaden voor het hele gezin en diverse verblijfsaccommodaties. In totaal beschikt Attractiepark Slagharen over meer dan vijfduizend bedden verdeeld over vakantiehuisjes, wigwamtenten en stacaravans. In het onlangs afgesloten seizoen 2003 ontving Attractiepark Slagharen ruim 1,2 miljoen bezoekers.

Attractiepark Slagharen mocht in de afgelopen jaren meerdere prijzen in ontvangst nemen: opname in de Hall of Fame van de International Association of Amusement Parks and Attractions, een onderscheiding van de BALPPA (British Association of Leisure Parks, Piers and Attractions), de ereprijs van de VDV (Verband Deutscher Vergnügungsanlagenhersteller e.V.), en de Italian Parks Oscar.

Slagharen, 24 november 2003

PERSDIENST

Attractiepark Slagharen

telefoon 0523-683000