Politie Noord-Holland-Noord

dEN hELDER & OMGEVING

Den Helder 24-11-2003 - 16.55 uur

Aanhouding na bedreiging
De politie heeft omstreeks 21.45 uur op de Sportlaan twee broers van 17 en 26 jaar uit Den Helder aangehouden nadat ze iemand in die straat met woorden hadden bedreigd naar aanleiding van een relatieprobleem. De broers werden in de nacht met een proces-verbaal op zak heengezonden.

Slokje teveel bij recidivist
Den Helder, maandag 24 november 2003.
Omstreeks 03.30 uur controleerden agenten een 32-jarige automobilist uit Den Helder op de Flevostraat op drankgebruik. Hij blies aan het bureau 255 ug/l en had daarmee letterlijk een slokje teveel op. De man is in 2000 en 2002 ook al aangehouden wegens rijden met drank op. Hij kreeg een proces-verbaal.

Aanrijding met letsel
Den Helder, maandag 24 november 2003.
Omstreeks 09.00 uur vond er op de Texelstroomlaan een aanrijding plaats tussen een 15-jarige meisje uit Den Helder op een fiets en een 23-jarige automobiliste uit Alkmaar. Het meisje reed over de fietsstrook van de Texelstroomlaan in de richting van de Brakkeveldweg. De auto reed aanvankelijk achter haar in dezelfde richting. Het meisje stak plotseling over naar de linkerkant van de weg. Op dat moment reed de automobiliste naast haar om haar in te halen. Ze kon het meisje niet meer ontwijken. Na de botsing viel de fietsster op de grond. Ze liep gebroken tanden en hoofdletsel op en werd behandeld in het ziekenhuis.

Gestolen auto in de brand
Den Helder, maandag 24 november 2003.
Omstreeks 08.10 uur kreeg de politie de melding dat er een auto in de brand stond op een bruggetje in het park Quelderuijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen was het vuur zo hevig dat ze het niet konden blussen. Dit werd gedaan door de brandweer. Het bleek te gaan om een Opel Vectra te gaan die vannacht is gestolen vanaf de Binnenhaven.