Ingezonden persbericht


Persbericht

iWay verwerft PeopleSoft Integration Certification

iWay Intelligent Adapter versnelt integratieprojecten PeopleSoft EnterpriseÒ

Amstelveen, 24 november 2003 - iWay Software - dochterbedrijf van Information Builders en marktleider in middleware voor de integratie van data en applicaties maakt bekend dat PeopleSoft de iWay Intelligent Adapter for PeopleSoft Enterprise heeft gecertificeerd voor PeopleSoft AppConnect 8.4. De adapter biedt toegang tot alle integration points van PeopleSoft zonder dat het nodig is daarvoor code te schrijven. Dit versnelt integratieprojecten en verkleint hun risico s.

Klanten van PeopleSoft zijn met deze certificatie verzekerd van een betaalbare, veilige en betrouwbare oplossing die hun investering in PeopleSoft versterkt en integratie mogelijk maakt met meer dan 250 enterprise informatiesystemen , zegt Glenn Sulzberg, directeur van PeopleSoft s Partner Integratie Team.

iWay s Intelligent Adapter werkt met PeopleToolsÒ Component Interfaces (CI), Integration Broker en SOAP for CI Interface. De adapter maakt in/uitgaande en synchrone/asynchrone toegang mogelijk en biedt daardoor optimale flexibiliteit bij de integratie van clients van PeopleSoft met andere enterprise systemen. Organisaties, integrators en overige softwareaanbieders zijn in staat eenvoudig verbindingen te maken naar PeopleSoft-interfaces. Deze zijn geschikt voor hergebruik op JavaÔ- en .NET-platformen, bijvoorbeeld op SOAP-gebaseerde web services, en met een groot aantal populaire technologieën voor broker en messaging, waaronder iWay s Integration Platform, dat sterk is in transformatie en intelligent routing.

De i-Way Intelligent Adapter voor PeopleSoft Enterprise is een kerncomponent van het iWay Universal Adapter Framework. Dit is een familie van adapters voor integratie van meer dan 250 enterprise systemen. Zo is integratie mogelijk met ERP, CRM, SCM en meer dan tachtig relationele en niet-relationele databases zoals VSAM, Adabas en DB2, en documentformaten zoals EDI, HIPAA, HL7, SWIFT, FIX, ACORD.

Het succesvol doorlopen van het strenge certificatieproces bevestigt nog eens onze betrokkenheid bij klanten van PeopleSoft , aldus John Senor, president van iWay Software. Onze constante investeringen in adaptertechnologie verlossen IT-afdelingen van de kosten voor het ontwikkelen en onderhouden van systeeminterfaces en geeft ze de mogelijkheid om zich te concentreren op projecten die echt met de business te maken hebben.

De iWay Intelligent Adapter for PeopleSoft Enterprise is beschikbaar voor gebruik met toonaangevende toepassingen en integratieplatformen, of verkrijgbaar in combinatie met iWay s XML Transformation Engine (iXTE). De bundeling met iXTE biedt de mogelijkheid de installaties van PeopleSoft uit te breiden met krachtige transformatiefunctionaliteit. Dit geldt zowel voor enterprise systemen en applicaties, als voor HIPAA, SWIFT, FIX, ACORD en andere standaarden. Voor meer informatie over de iWay Intelligent Adapter for PeopleSoft Enterprise en alle andere 250 iWay-adapters:

http://www.iwaysoftware.com/products/adapters/peoplesoft.html.

iWay Software
iWay Software, een dochterbedrijf van Information Builders, is marktleider in middleware die e-business initiatieven versnelt door de snelle integratie van complexe systemen. Met functionaliteit voor het integreren van systemen in real-time, near real-time of volgens tijdschema, biedt iWay een complete, herbruikbare infrastructuur voor EAI, B2B, e-commerce en mobile business. iWay s ervaring met complexe informatiesystemen heeft geleid tot de ontwikkeling van kant-en-klare intelligente adapters voor het aansluiten van meer dan 250 standaardapplicaties, transactiesystemen, legacy data, relationele databases en e-business formats, zonder dat er softwarecode hoeft te worden geschreven. De oplossingen van iWay Software zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de tijd, kosten, inspanningen en risico s van integratieprojecten in bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.iWaysoftware.com.

Information Builders

Information Builders is toonaangevend in enterprise business intelligence en real-time rapporting via het Web. De ongeëvenaard betrouwbare en flexibele WebFOCUS software voorziet in alle behoeften aan rapportage van gebruikers binnen de extended enterprise, variërend van enkele analisten en power users, tot honderdduizenden klanten en gebruikers op het web. Bovendien stelt WebFOCUS organisaties in staat al hun informatie te benutten door overal bij te kunnen - van legacy tot datawarehouse.

Door GartnerGroup omschreven als rock of Business Intelligence heeft Information Builders vanaf 1975 met succes software en diensten van hoge kwaliteit geleverd aan meer dan 11.000 klanten overal ter wereld, waaronder de meeste Fortune Top 100-bedrijven en Amerikaanse overheidsdiensten. Information Builders heeft het hoofdkantoor in New York, telt 1.750 medewerkers in 90 vestigingen wereldwijd en heeft meer dan 350 business partners. Het realiseerde in 2002 meer dan 300 miljoen dollar aan omzet. Meer informatie is te vinden op www.informationbuilders.nl.

PeopleSoft en PeopleTools zijn geregistreerde handelsmerken van PeopleSoft, Inc.

Perscontacten:

Marianne Jelgerhuis

Information Builders

+31 (0)20 456 33 67

marianne.jelgerhuis@ibi.nl

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0)652 322 210

theo.loth@loth.nl