Ingezonden persbericht

Persbericht

ISIT bereikt Elite Enterprise-status van VERITAS

Elite Enterprise-status garandeert exclusieve support-relatie met VERITAS

Naarden, 24 november 2003 - ISIT, specialist in storage integratie, heeft als eerste storageleverancier in Nederland de status van Elite Enterprise binnen het partnerprogramma van VERITAS behaald. Deze status is voorbehouden aan partners die superieure sales en technische expertise in de verkoop en support van VERITAS-oplossingen kunnen garanderen.

VERITAS Elite Enterprise Partners dienen ten minste vier getrainde sales professionals en vier gecertificeerde engineers in dienst te hebben. Daarnaast moeten Elite Enterprise Partners jaarlijks een bepaalde omzet behalen en elk jaar een business plan opstellen. Het behalen van de Elite Enterprise-status betekent voor ISIT een hechtere relatie met VERITAS, de hoogste vorm van Sales & Marketing- en technische ondersteuning van VERITAS en voorrang bij het verdelen van gekwalificeerde potentiële klanten.

"ISIT is een krachtige marktpartij die over alle resources, kennis en expertise beschikt om klanten oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op hun specifieke behoeften", aldus Raymond Korteknie, Managing Director van VERITAS Software Benelux. "Met deze certificering erkent VERITAS de bereidheid en expertise van ISIT om ook daadwerkelijk te investeren in strategische samenwerking. Het gekwalificeerde ISIT-team is daarom in staat innovatieve en hoogwaardige storage-oplossingen te leveren die voldoen aan onze kwaliteitseisen."

"Doordat we als eerste reseller in Nederland de 'Elite Enterprise'-status hebben behaald, zijn we verzekerd van een nauwe supportrelatie met VERITAS. Zo kunnen we onze huidige en potentiële VERITAS-klanten nog beter ondersteunen", aldus Tony Archidona, woordvoerder van ISIT. "Ik ben zeer tevreden met het feit dat VERITAS deze stringente vorm van kwalificatie in de Enterprise-markt heeft doorgevoerd, aangezien nu het kaf van het koren gescheiden wordt. Deze status onderstreept de toegevoegde waarde van ISIT als storage reseller. Uiteindelijk komt dit ook weer ten goede aan de klant. Deze kan rekenen op een hoge kwaliteit van onze dienstverlening, waaronder implementatie en support."

Over VERITAS Software Corporation
Met een omzet van $1,5 miljard in 2002 behoort VERITAS Software tot de wereldwijde top 10 van softwarebedrijven. VERITAS Software is toonaangevend leverancier van storage-managementsoftware voor databescherming, disaster recovery, storage-virtualisatie, storage area networks en applicatiebeschikbaarheid. Meer dan 99 procent van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op de oplossingen van VERITAS Software. Meer informatie over VERITAS Software is te vinden op de website: http://www.veritas.com.

Over ISIT
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storagewensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. Tevens is ISIT aangesloten bij de Europese tak van de Storage Networking Industry Association (SNIA). ISIT levert oplossingen van A-merken zoals: ADIC, Cisco Systems, EMC, Legato, Network Appliance, StorageTek, Softek en VERITAS. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan er altijd een oplossing op maat geleverd. Meer informatie op www.isit.nl.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Marald Brons, telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com of:
ISIT B.V, Reinout van Meurs, telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: rvmeurs@isit.nl, website: www.isit.nl.