Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 16 november 2003

Eenmalige homo/lesbo conditietraining met live DJ op maandag 24 november in het RCA, Amsterdam

Op maandag 24 november 2003 organiseert homo/lesbo sportclub Tijgertje twee open conditietrainingen die eenmalig een DJ-Tiësto-achtige sfeer oproepen door het live-optreden van DJ Mike. De trainingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen en vinden plaats van 19.00-20.30 uur en van 20.30-22.00 uur in de sportzaal van het Revalidatiecentrum Amsterdam, aan de Overtoom 283. Aanmelding vooraf is niet nodig.

De conditietrainingen zijn gratis en bedoeld ter kennismaking voor iedereen die graag conditie, kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren onder leiding van deskundige trainers in een informele sfeer. Juist om het bijzondere karakter van de wekelijkse conditiegroepen op maandag te onderstrepen, zal DJ Mike met zijn opzwepende muziekkeuze de individuele prestaties van alle deelnemers bevorderen. Na afloop is er thee en gebak.

Tijgertje organiseert deze speciale conditietrainingen in het kader van de Tijgertje Open 2003, van maandag 24 tot zondag 30 november 2003. Dit is een kennismakingsweek waarin iedereen vrijblijvend en uitgebreid kennis kan maken met de vele sporten die Tijgertje overal in de stad aanbiedt.

Tijgertje is de bekendste en meest uitgebreide homo/lesbo sportclub van Amsterdam en omstreken. Tijgertje biedt een breed pakket aan sporten: van basketbal, badminton en volleybal tot zwemmen, yoga, karate, worstelen, steps-aerobics en conditietraining. Voor iedereen bestaat een geschikte training, ongeacht leeftijd of conditie; zo heeft Tijgertje zelfs speciale trainingen voor senioren van 50-99+, voor mensen met HIV en voor sporters die het (tijdelijk) rustiger aan moeten doen. De trainingen vinden op vrijwel elke dag van de week en verspreid over geheel Amsterdam plaats.

Activiteit homo/lesbo conditietraining met live DJ Mike
Plaats Revalidatiecentrum Amsterdam, Overtoom 283 Datum en tijd maandag 24 november 2003 van 19.00-20.30 én 20.30-22.00 uur Doelgroep homo s en lesbo s en ieder ander die wil kennismaken met Tijgertje conditietraining Kosten geen
Meenemen sportkleding- en schoenen
Aanmelding aanmelding vooraf is niet nodig
Informatie via de Tijgerfoon (020-6732458), Tijgerbox (info@tijgertje.nl) of Tijgersite (www.tijgertje.nl)



Ingezonden persbericht