Prepaid-systeem zorgt voor prijsdoorbraak in webhosting

AMSTERDAM, 20031124 -- Voor anderhalve euro per maand een website online brengen. Dat kan vanaf nu via PrepaidWebHost.nl. Dankzij dit voor Nederland unieke prepaid-hostingsysteem kunnen lage kosten worden gecombineerd met een hoge kwaliteit.



"PrepaidWebHost.nl kan het beste vergeleken worden met prepaid-bellen", zegt woordvoerder Siete Kooijstra van partner NetMasters BV. "Je betaalt uitsluitend voor het dataverkeer van en naar de website, en als je e-mail ontvangt of verstuurt. Je hebt dus geen last van opstartkosten of een duur maandabonnement. Het gebruikte dataverkeer kost ¤ 1,- per 100MB, met een minimum van ¤ 0,05 per dag (5MB dataverkeer, red.). De meeste websites hebben hier ruim voldoende aan, dus voor ¤ 1,50 per maand heb je een website online. De kosten voor registratie of verhuizing van een domeinnaam zijn slechts ¤ 15,- per jaar. Maar die worden dan ook onder eigen naam geregistreerd. Alle bedragen zijn overigens inclusief 19% BTW."
Elke website is gekoppeld aan een unieke persoonlijke domeinnaam. Er kan gekozen worden uit de volgende extensies: .nl, .com, .net, .org, .info en .biz.. Wie dat wil, kan eenvoudig een nieuwe domeinnaam aanvragen of een bestaande domeinnaam verhuizen.
PrepaidWebHost.nl is zeer compleet: met 100MB harde-schijfruimte voor de website (voldoende voor ongeveer 20.000 webpagina's of 2.500 plaatjes/foto's), een eigen domeinnaam, subdomeinnamen, honderd e-mailadressen (popboxen), een onbeperkt aantal aliassen, een professioneel programma om een website te bouwen, een snelle klantenservice en alle instellingen om de website op het Internet te kunnen plaatsen en e-mailadressen aan te maken. Binnen tien minuten is een account geactiveerd en kan een website online zijn.
Voor de gevorderde websitebouwer worden PHP4- en MySQL-databases gratis ondersteund. PrepaidWebHost.nl voorziet standaard in alle gemakken om met standaardscripts databases te kunnen aanmaken en te beheren.
Kijk voor uitgebreide informatie op www.prepaidwebhost.nl of stuur een e-mail naar: info@prepaidwebhost.nl