Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 12 november 2003

INSPRAAKAVOND APPARTEMENTENCOMPLEX MIERLOSEWEG 96

Op dinsdag 25 november aanstaande wordt er een inspraakavond gehouden over de bouw van twaalf appartementen op de locatie Mierloseweg 96. Een architect zal toelichting geven op de plannen. De avond wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers en wordt gehouden in commissiekamer 3 van het gemeentehuis aan de Hofstraat. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Er is een verzoek ingekomen van Danlat Bouw en Vastgoed voor het realiseren van een appartementencomplex in drie bouwlagen op de huidige locatie van Bistro la Cabane aan de Mierloseweg 96. Aan dit verzoek kan op basis van het geldende bestemmingsplan "Braakhuizen 1971" geen medewerking worden verleend.
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens haar planologische medewerking aan dit bouwplan te verlenen door middel van een vrijstelling op grond van artikel 19 lid 1 en lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en bereidt een raadsvoorstel voor.

TER INZAGE
Vanaf 31 oktober jl. ligt het verzoek van Danlat Bouw en Vastgoed en overige relevante stukken gedurende 4 weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebiedszaken, kantoor Heuvel 1 (openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met de heer Van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 2893 951.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen van de gemeente Geldrop en natuurlijke- en rechtspersonen die een belang in deze gemeente hebben, schriftelijke zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Als u uw zienswijzen mondeling kenbaar wenst te maken, kunt u een afspraak maken met de heer Van Bogget via bovenstaand telefoonnummer. U kunt hem eveneens bellen voor meer informatie.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meldt u zich dan vooraf telefonisch aan bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893.