Politie Groningen

Persberichten dinsdag 25 november 2003

Provincie Groningen 25-11-2003 -

Groningen: drie jongens betrapt op inbraak
Een getuige meldde maandagnacht bij de politie dat hij een aantal jongens met een koevoet een deur had zien forceren van een pand aan de Steentilstraat. Er werden in het pand drie jongens, 18, 19 en 20 jaar uit Groningen aangetroffen. Zij werden aangehouden voor inbraak en naar het bureau gebracht. De jongens krijgen een proces-verbaal.

Groningen: verkeerscontroles
Op de verlengde Hereweg werd maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Van de 747 passerende voertuigen reden er 47 sneller dan 50 km per uur. Hoogste overtreder 80 km per uur. Ook werden 4 bromfietsers betrapt met een te hoge snelheid (boven 30 km per uur) Hoogste snelheid 74 km per uur. Op de Ulgersmaweg (50 km) werd met de lasergun op snelheid gecontroleerd. Hier werden vier bestuurders staande gehouden. Snelste overtreder 69 km per uur. Verdere werden er drie bonnen uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel.

Groningen: dronkeman heeft weed bij zich
Agenten troffen maandagochtend na een melding een zeer dronken 51-jarige Stadjer aan op de Kerklaan. De man gedroeg zich recalcitrant en werd voor openbare dronkenschap opgepakt. Hij bleek een grote zak met weed bij zich te hebben. De softdrugs werd in beslag genomen en de man ter ontnuchtering ingesloten. Hij krijgt een proces-verbaal voor dronkenschap.

BERICHTEN REGIO KOMEN LATER