Lekstroom 8.50 uur

Utrecht 25-11-2003 - Persberichten district Lekstroom

Verkeerscontrole
NIEWEGEIN Op maandag 24 november is op de Vreeswijksestraatweg een snelheidscontrole met gebruikmaking van een lasergun uitgevoerd. Tussen 12.30 uur en 13.15 uur werden 6 mensen bekeurd voor het te hard rijden.

Verkeersongeval
LOPIK Op maandag 24 november heeft om 17.15 uur een kop-staart botsing plaatsgevonden op de M.A. Reinaldaweg.

Een 40-jarige man uit Lopik stond op de kruising M.A. Reinaldaweg en Europasingel voor de verkeerslichten te wachten. Een 41-jarige vrouw uit Lopik lette niet goed op en reed achter op hem in, waarbij de auto van de man flinke schade opliep. Hij liep geen verwondingen op. Doordat de vrouw geen gordel droeg sloeg ze met haar hoofd tegen de voorruit en liep ze licht mondletsel op. Zij is ter plekke onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis. Het voertuig van de man is weggesleept met een takel.

Diefstal met geweld
NIEUWEGEIN Op maandag 24 november is een 25-jarige man uit Utrecht beroofd. De man stapte omstreeks 23.20 uur uit op het tramstation Zuilenstein. Daar werd hij meerdere malen op zijn gezicht geslagen door een groep jongeren die met hem in de tram hadden gezeten. Daarna werd hij beroofd van zijn mobiele telefoon.

Getuigen die iets op dit tijdstip hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het politiedistrict Lekstroom: 0900-8844.