BAO XIAN FEI

Bao Xian Fei Wereldkampioen Wushu (Kung Fu)

Den Haag, 25 November 2003- Bao Xian Fei is op het WK Wushu (Kung Fu) in Macau, China wederom wereldkampioen geworden op het onderdeel stokvorm. Een kleine zestig landen met een totaal van 700 atleten deden mee aan het belangrijkste toernooi in de Wushu geschiedenis. Nederland behoort hiermee tot één van de 13 landen met een gouden medaille. Wushu heeft de Olympische erkenning, Bao heeft de NOC NSF erkende A-status als topsporter én het staat vrijwel zeker op het Olympisch programma in Beijing 2008. Bao is dan 25 en zal dan namens Nederland ongetwijfeld een serieuze gooi doen naar het Olympisch goud.
Ga naar www.bao-wushu.com voor de persfoto

Première Fighting Fish op 22 januari 2003
De afgelopen maanden werkten de makers van Fighting Fish aan de eerste in Nederland geproduceerde Martial Arts bioscoopfilm. In de hoofdrollen zijn onder andere Chantal Janzen en Jennifer de Jong te zien. Bao heeft in deze productie een gastrol. Fighting Fish is een zogeheten 'Moderne Eastern'. Deze tegenhanger van de Western speelt zich normaliter af in een Aziatische setting, maar is in het geval van Fighting Fish naar de Rotterdamse skyline verplaatst. Voor meer info www.fightingfish.nl

Bao, een rijzende ster
Zijn kast staat gevuld met trofeeën, behaald op grote internationale podia. Zijn vaardigheden zijn ongekend en binnenkort verschijnt hij ook op het grote scherm. Adembenemend, spectaculair en tegelijkertijd in balans. Naast deze fysieke kwaliteiten is er ook zijn charisma. Modebewust, stijlvol. Een ieder die Bao zijn vaardigheden heeft mogen aanschouwen deed dit met zowel grote bewondering als verbazing. De bewondering voor de kwaliteiten en tegelijkertijd een gevoel van ongeloof. En het was niet alleen het Martial arts gedeelte, maar de totale presentatie van dit jonge talent. Concentratie en één focuspunt! Voor zijn huidige manager Noes Fiolet zijn dit precies de eigenschappen die vereist zijn voor een weg naar de top!

Ga naar www.bao-wushu.com voor meer

Voor meer info over Bao Xian Fei kunt u terecht op: www.bao-wushu.com

Voor boekingen of verdere informatie:
Noes Fiolet Management
Postbus 303
2900 AH Capelle a/d IJssel
Tel +31(0)10 - 4512020
Fax +31(0)10 - 4510982
info@noesfiolet.nl
www.noesfiolet.nl

26 nov 03 08:31