Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 16 oktober 2003

congres "Collaboration 2003" in het Meeting Plaza Maarssen.

Onbegrensd samenwerken!

Heliview organiseert op 25 november 2003 het congres "Collaboration 2003" in het Meeting Plaza Maarssen.

In de huidige kenniseconomie is het beheren en uitwisselen van kennis van het grootste belang om te overleven als organisatie. Bedrijven zijn daarom op zoek naar mogelijkheden om mensen samen en tegelijkertijd aan projecten te laten werken, zonder fysieke grenzen. Kennis moet actief worden gedeeld en de efficiëntie moet worden vergroot om de productiviteit te stimuleren. Ook de communicatie met partners, klanten en leveranciers is veel dynamischer geworden. Bedrijven, overheden en andere organisaties in de hele wereld zijn daarom continu bezig met het samenstellen van teams en onderhouden van projecten die over meerdere afdelingen, locaties of landen zijn verspreid. Een moeilijke klus die veel coordinatie vereist.

De IT-sector kan managers hierbij helpen. Er zijn veel verschillende producten en diensten op de markt die een overeenkomstig doel hebben: mensen beter laten samenwerken. Het doel van Collaboration 2003 is om u een goed strategisch en operationeel overzicht te geven van de mogelijkheden die Informatie Technologie hiervoor biedt.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.