Ingezonden persbericht


Persbericht

VAI, Azlan Training en Q-bit solutions organiseren seminar Migreren: wat komt daarbij kijken?

Snel en probleemloos migreren en besparen op de beheerkosten

Veenendaal, 27 oktober 2003 Migratie is en blijft een hot issue. Migreren naar Windows XP/2000 of naar Windows Server 2003& vroeg of laat kiezen organisaties ervoor. Veel organisaties beschouwen een migratietraject echter nog steeds als ingewikkeld en kostbaar. VAI, Azlan Training en Q-bit solutions organiseren op 25 november aanstaande in Utrecht het kosteloze seminar: Migreren: wat komt daarbij kijken? Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt aangetoond dat iedere organisatie snel en probleemloos over kan stappen wat resulteert in structurele besparingen op de beheerkosten. Om in één keer de juiste beslissing te nemen, worden tijdens het seminar concrete handvatten aangereikt waarmee IT managers de juiste migratiestrategie kunnen bepalen.

Organisaties hebben vaak moeite grip te krijgen op het migratietraject. Een gestructureerde aanpak resulteert niet alleen in controle maar levert ook nog eens kostenvoordelen op. Tijdens dit seminar wordt aandacht besteed aan verschillende kernissues zoals een gestructureerde migratie-aanpak, kennisoverdracht en de waarborging ervan op de lange termijn, en de realisatie van de migratie van macro s, data en gebruikersinstellingen. Het seminar wordt vanuit deze drie invalshoeken belicht:


· Inrichten van centraal beheer en een snelle migratie met behulp van bouwstenen.


· Op maat opleiden van beheerders en gebruikers om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe omgeving.


· Migratie van macro s, gebruikersdata en instellingen.

De sprekers Wilko Visser van VAI, Paul Avontuur van Azlan Training en Gerard Versluis van Q-bit solutions, allen met ruime ervaring op hun vakgebied, zullen hun invalshoek op migratie toelichten.

Het programma start om 12:00 uur met ontvangst en lunch en wordt om 16:30 uur afgerond met een informele borrel. Deelname aan dit seminar is kosteloos en van grote waarde voor IT verantwoordelijken. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.vai.nl/events.