Gemeente Bladel

> Rond de tafel gesprekken vrijwilligersbeleid
---

Rond de tafel gesprekken vrijwilligersbeleid

Uitnodiging gemeenteraad voor alle vrijwilligers

In het raadsprogramma beschrijft de gemeenteraad het vrijwilligerswerk als basis voor een bloeiende samenleving. Het vrijwilligerswerk verdient een grotere waardering en ondersteuning. Om invulling te geven aan deze opvatting heeft het college van burgemeester en wethouders op verzoek van de raad een startnotitie voorbereid. De startnotie gaat over mogelijkheden van vrijwilligersbeleid. Om een goede keuze te kunnen maken vindt de gemeenteraad het belangrijk om met de vrijwilligers zelf te praten. Onderwerp is de startnotitie met de geschetste mogelijkheden voor het vrijwilligersbeleid.

Bijeenkomst op 25, 26 of 27 november

De gemeenteraad nodigt alle vrijwilligers uit voor een gedachtewisseling. Knelpunten en problemen, waar u als vrijwilliger tegenaan loopt, worden besproken. Ook komt de wijze waarop de gemeente kan bijdragen aan de oplossing van de problemen aan de orde. De bijeenkomst vindt plaats op 25, 26 of 27 november van 19.00 tot 21.45 uur in het gemeentehuis te Bladel. U kunt op deze pagina een aanmeldingsformulier downloaden. Per organisatie kan één persoon deelnemen.

Inmiddels zijn alle organisaties, waarvan de gemeente weet dat men met vrijwilligers werkt, uitgenodigd. Met deze oproep willen wij vrijwilligers bereiken die niet georganiseerd zijn of die geen uitnodiging hebben ontvangen. Behoort u tot deze groep, dan bent u dus van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de drie bijeenkomsten.

aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier

---