Gemeente Lisse

12-11-2003 Uitnodiging inspraakavond reconstructie Koningstraat en Wilhelminastraat

Op dinsdag 25 november 2003 wordt er om 20.00 uur in het gemeentehuis een inspraakavond gehouden over de reconstructie van de Koningstraat en de Wilhelminastraat.

Tijdens deze avond wordt iedereen in de gelegenheid gesteld zijn/haar zienswijze over het ontwerp van de reconstructie kenbaar te maken. Het ontwerp omvat de Koningstraat vanaf de Oranjelaan tot aan de Irenestraat en de Wilhelminastraat vanaf de Nassaustraat tot aan de Julianastraat.

Terinzagelegging
Het ontwerp van de reconstructie ligt daarnaast van 26 november tot en met 23 december 2003 ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Weg- en Waterbouw op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw mening over het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders.

Vervolg inspraakprocedure
Het college van burgemeester en wethouders zal de ingekomen reacties zorgvuldig afwegen en indien nodig verwerken in het ontwerp. Vervolgens wordt het definitieve ontwerp door het college vastgesteld en aan de gemeenteraad voorgelegd.