UNITED DANCE COMPANY

Spectaculaire wijziging line up impulz

Persbericht

Purmerend, 24 november 2003

Spectaculaire last minute wijzingen line up Impulz

UDC is druk bezig met de voorbereidingen voor het megadancespektakel Impulz, dat op 6 decmber zal plaatsvinden in de Brabanthallen in den Bosch. En dat de wereld van de muziek een dynamische is wordt op dit moment weer eens bewezen door opmerkelijke verschuivingen in de line up. Allereerst was er vorige week het nieuws dat publiekslieveling en excentrieke Japanner Yoji Biomehanika heeft moeten afzeggen ivm met de aanstaande geboorte van zijn kind, dat op 6 december is uitgerekend. Zijn plaats als afsluiter in de HQ zaal zal worden ingenomen door Nederlands absolute hardstyle diva nummer 1: dj Dana.

Verder zijn er op het laatste moment twee djs toegevoegd aan de nieuwe hard style zaal: Allereerst zal dj Fausto zijn opwachting maken in deze zaal. Fausto die normaal gesproken meer richting de hard house stijl neigt zal speciaal voor de gelegenheid een hard style set draaien van 02.00 tot 03.15. Verder is er de spectaculaire toevoeging van dj Promo, die de zaal met een set van een uur en een kwartier zal entertainen.

Overigens is de volledige time table voor volgende week zaterdag vanaf dinsdag 25 november te vinden op www.udc.nl

Impulz
Zaterdag 6 december
Brabanthallen Den Bosch
Tijd: van 21.00 uur tot 08.00 uur.

Kaarten voor Impulz kosten 37,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (zie voor een volledige lijst ook www.impulz.nl) en de Ticket Service (151 grotere Postkantoren, 33 GWK wissel kantoren, 11 grotere VVV kantoren). Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de Ticket Service via
0900-300 1250 (70 cpm). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketservice.nl

Noot voor de redactie,