UPC NEDERLAND

UPC investeert in kabelnetwerk in Gelderland

chello in meer Gelderse plaatsen beschikbaar

Nijmegen, 25 november 2003 - UPC komt in een aantal nieuwe gebieden in Gelderland met breedband internet via de kabel. Om haar netwerk geschikt te maken voor snel internetten investeert UPC in het kabelnetwerk. Chello, het internetproduct van UPC, komt stapsgewijs in deze gebieden beschikbaar.

Elst en Bemmel In Elst en Bemmel gaat UPC chello aanbieden vanaf 1 december 2003.

Bommelerwaard en Land van Maas en Waal Inwoners van Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Heerewaarden, Hurwenen, Rossum en Wamel kunnen vanaf 1 december 2003 kiezen voor chello. Vanaf 15 december geldt dat ook voor de inwoners van Aalst Brakel, Gameren, Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem. Inwoners van Ammerzoden, Bruchem, Delwijnen, Hedel, Kerkwijk, Nederhemert, Well en Wellseind kunnen vanaf eind februari 2004 internetten via de kabel. Inwoners van Zaltbommel kunnen al gebruikmaken van breedband internet via de kabel.

Vast bedrag Hans Troelstra, regiodirecteur: 'Ik ben erg blij dat we nu ruim 30.000 klanten meer in Gelderland chello kunnen gaan aanbieden. Er is veel vraag naar breedband internet. chello is supersnel, downloaden is een kwestie van seconden. Met chello zijn onze klanten dag en nacht online. Voor een vast bedrag per maand kunnen onze klanten zoveel internetten als ze willen. chello is internet zonder inbellen en dus zonder de telefoonlijn bezet te houden.'

chello biedt diverse extra's door premium breedband content Zo biedt chello sinds vorige week gratis en exclusief aan alle klanten UEFA Champions League content. Verder is chello musiczone gelanceerd, een legale service voor het downloaden van muziek.

UPC Nederland UPC Nederland is een dochteronderneming van UGC Europe, Inc. en onderdeel van haar UPC Broadband divisie. Met zo'n 2,3 miljoen klanten is UPC Nederland de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige communicatienetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Jocelyn Schaap via telefoon 024 844 7525 en/of mobiel 06 29 59 09 97.

UPC N.V.

25 nov 03 10:03