Ingezonden persbericht

Tatung nederland en m.s.o. sluiten overeenkomst voor uitgebreid serviceprogramma

Wijchen, 25 november 2003 - Tatung Nederland, leverancier van hoogwaardige PC-serversystemen, heeft met serviceorganisatie M.S.O. een overeenkomst gesloten voor het bieden van on-site serviceprogramma's aan gebruikers van Tatung-serversystemen in de Benelux. Tatung gaat op basis van deze overeenkomst drie serviceprogramma's aan klanten bieden. De programma's onderscheiden zich door snelle respons- en gegarandeerde hersteltijden.

"Met deze overeenkomst onderstrepen we het belang van optimale service en snelle reactietijden", zegt André Hu, Server Sales Manager bij Tatung. "Klanten zijn voor hun bedrijfsvoering volledig afhankelijk van betrouwbare en robuuste serversystemen. Bij eventuele storingen is een solide serviceprogramma van cruciaal belang. Wij zijn enthousiast over deze overeenkomst met M.S.O. dat zich bewezen heeft als een betrouwbare partner met alle kennis die nodig is om onze klanten krachtig te ondersteunen."

Dick Ruijsenberg, Managing Director van M.S.O., wijst op de meer dan 20 jaar ervaring die M.S.O. heeft opgebouwd in de IT-wereld. "M.S.O. heeft alle belangrijke ontwikkelingen op hardware- en softwaregebied meegemaakt en wist zich steeds aan te passen aan veranderingen in de markt. Wij hebben daarbij onze unieke positie als onafhankelijke serviceverlener weten te behouden en uit te bouwen. Deze overeenkomst met Tatung toont aan dat toonaangevende partijen ons hun vertrouwen schenken om hun klanten te voorzien van de service en support die ze nodig hebben."

Over M.S.O.
M.S.O. is een technische serviceorganisatie op ICT-gebied. Als klassieke Third Party Maintenance-organisatie werkt het bedrijf in opdracht van resellers, dealerorganisaties, systeem- en softwarehuizen, importeurs en fabrikanten. M.S.O. houdt zich bezig met dienstverlening op het gebied van automatisering in de ruimste zin van het woord. Om de onafhankelijkheid te benadrukken verkoopt de organisatie geen hardware, software of supplies. Dankzij deze werkwijze geniet M.S.O. al twintig jaar het vertrouwen van een groot aantal distributeurs, resellers en softwaresysteemhuizen. Verschillende fabrikanten, distributeurs en grote resellers besloten M.S.O. dan ook te classificeren als preferred of exclusive servicepartner.

Ingezonden persbericht