Utrecht stad 15.30 uur

Utrecht 25-11-2003 - Persberichten district Utrecht stad

Verkeersongeval
UTRECHT Op dinsdag 25 november heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de t Goylaan in Utrecht.

Omstreeks 07.15 uur stond een 25-jarige vrouw uit Utrecht met haar auto op de kruising van de Oud-Wulvenlaan en de t Goylaan. Toen zij de kruising opreed, raakte ze een scooter van een 16-jarig meisje uit Houten, die over het fietspad naderde. Het meisje rolde met haar scooter over het wegdek, waarbij haar scooter veel schade opliep. Zijzelf bleek na controle door het ambulancepersoneel geen ernstig letsel te hebben opgelopen en zij kon gewoon naar huis. De auto van de vrouw liep schade op, maar zij bleef zelf ongedeerd.

Zakkenrollen
UTRECHT Op maandag 24 november is een vrouw slachtoffer geworden van zakkenrollers.

De 83-jarige vrouw uit Utrecht had boodschappen gedaan in een winkel in de Hammarskjoldhof. Net toen zij omstreeks 17.25 uur haar boodschappen aan het inpakken was bij de inpaktafel werd ze door een vrouw aangesproken. Terwijl deze vrouw haar afleidde pakten 2 andere vrouwen haar portemonnee uit haar boodschappenkar. Deze 3 vrouwen zijn daarna richting de Churchillaan gelopen en daar in een lichtgekleurde auto gestapt.

De 3 vrouwen hebben het volgende signalement:
Vrouw 1:
Getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar oud, tussen de 1.70 m en 1.75 m lang. Halflang zwart krullend haar tot op de schouders. Slank postuur, ze droeg een zwarte broek, zwarte schoenen en een zwarte jas.

Vrouw 2:
Getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar oud, ongeveer 1.68 m lang. Lichtblond haar met een lichte krul erin, tot onder de oren. Ze was mollig en droeg een driekwart beige jas.

Vrouw 3:
Getinte huidskleur, ongeveer 20 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang. Ze had halflang zwart krullend haar. Ze had een slank postuur en was geheel in het zwart gekleed.

Getuigen die iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het politiedistrict Marco Polo: 0900-88 44.