Ingezonden persbericht

Persbericht

24 uur per dag beschikbaarheid bekijken van 'catered chalets'

Nieuw: Online boeken bij Wens Chalets

Baarn, 24 november 2003... Online een kamer of een geheel chalet voor 30 personen boeken? Het is per 1 november mogelijk op de website van Wens Chalets! De beschikbaarheid is direct te controleren en via een online-boekingsaanvraag kan de boeking 24 uur per dag gemaakt worden. Al meer dan 25 jaar verzorgt Wens wintersportvakanties in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland volgens de 'catered chalets' formule. Kijk voor meer informatie op www.wenschalets.nl.

Website Wens Chalets
Wens Chalets heeft 'catered chalets' in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. De website biedt vele extra's om de keuze voor een chalet makkelijker te maken. Op de site staat informatie over het chalet, het dorp, de skischool, een plattegrond, het weer én webcam-beelden van de omgeving. Een kijkje nemen in het chalet kan ook met behulp van de interieur foto's en een sterrenclassificatie geeft aan hoe de ligging van het chalet is ten opzichte van de pistes en omringende dorpjes.

De formule
"Wij verzorgen al meer dan 25 jaar vakantiereizen volgens het 'catered chalets' principe. Steeds meer vakantiegangers en sinds kort ook bedrijven maken hier kennis mee. Ontbijt en diner worden door Nederlandssprekende staf verzorgd en dit is -evenals schoonmaak - bij de huurprijs van het chalet inbegrepen. Met ingang van het aanstaande winterseizoen wordt het concept helemaal all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn dan inclusief," licht Jeanet de Vries toe, wintersport manager van Wens Chalets. De brochure van Wens chalets is verkrijgbaar via 035 - 543 66 77 of op te vragen via de website www.wenschalets.nl.