Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

IJspret met radisson sas en sas in het silverdome

Amsterdam, 24 november 2003... Op zaterdag 7 november bevonden vijf relaties en de medewerkers van Radisson SAS en SAS zich letterlijk op glad ijs tijdens het Ice Curling Evenement in het Silverdome te Zoetermeer. Dit sportieve evenement werd georganiseerd door Radisson SAS Hotels & Resorts en luchtvaartmaatschappij SAS om hun relaties eens 'ijskoud ' in het zonnetje te zetten.

Van de baan vegen...
De deelnemende bedrijven die er wel voor in waren om de rest van de baan te vegen waren: TQ3 Travel Solutions, American Express International, ATP Online, Road Air Travel Group, Airtrade en natuurlijk het team van Radissson SAS en SAS. Er werden zes teams gevormd van vier personen van elk deelnemend bedrijf. Er viel natuurlijk ook iets te winnen, namelijk de 'Golden Broom Trofee.'

Golden Broom Trofee
Voor de start van het toernooi werden de teams goed ingeleid in de curling sport door de medewerkers van de Nederlandse Curling Bond. Deze gaf een training waarna het echte werk kon beginnen. Uiteindelijk ging het bij deze sportieve aangelegenheid om de felbegeerde 'Golden Broom Trofee', een prachtige gouden broom op een sokkel. De onovertroffen winnaar van dit glibberige toernooi was American Express International.

Geslaagd toernooi
"Vooral na de Olympische Winter Spelen van 2002 trekt curling als sport steeds meer mensen aan. Het toernooi was dan ook zeer geslaagd. Iedereen heeft zich lekker kunnen uitleven en was erg enthousiast. Wie had ooit gedacht dat ons team dit ging winnen! We zijn erg blij met de prachtige trofee, gewonnen dankzij onze goede samenwerking en tomeloze inzet!" aldus teamleider Juliette van der Valk van American Express International.

Rezidor SAS Hospitality, de moedermaatschappij van Radisson SAS, beheert momenteel 127 Radisson SAS Hotels & Resorts in 37 landen en heeft 30 projecten in ontwikkeling. Hiermee is het één van de snelst groeiende hospitality bedrijven ter wereld. Rezidor SAS is volledig eigendom van de SAS Groep en omvat de volgende hotelmerken: Radisson SAS, Regent, Country en Park Inn. Per maart 2003 is de portfolio uitgebreid met het lifestyle hotelmerk Cerruti, in samenwerking met het gelijknamige modemerk. Rezidor SAS verwacht tegen 2012 circa 700 hotels in Europa, het Midden Oosten en West Afrika te beheren.

De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam - 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, Talavera restaurant) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 19 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant). Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.



Ingezonden persbericht