25/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 25-11-2003 - .

MISHANDELING, Den Bosch
Maandagavond is een 49-jarige automobilist uit 's-Hertogenbosch op de Aartshertogenlaan mishandeld door meerdere hem onbekende personen. De man reed over genoemde weg en zag dat hem een fietser tegemoet kwam die slingerde en geen verlichting voerde. Toen de fietser hem tot op enkele meters genaderd was seinde de man met de koplichten van zijn auto. De fietser reed hem voorbij maar schopte kennelijk in het voorbijrijden tegen de auto. De automobilist stapte uit en keek of er schade was. De fietser kwam terug en sloeg de man in het gezicht. Kort daarop kwamen er nog een 10-tal personen uit het niets opduiken waarvan er enkelen ook nog klappen en trappen uitdeelden. Toen er zich wat andere mensen verzamelden stopte het geweld verdwenen de geweldplegers. Het slachtoffer liep licht letsel op.

FLESSENTREKKERIJ, Den Bosch

Maandagavond is in een restaurant aan de Columbusstraat in 's-Hertogenbosch een 31-jarige man uit Vught aangehouden. Hij wordt verdacht van flessentrekkerij. Hij had in het restaurant voor een bedrag van ruim 25 euro gegeten en gedronken en wilde niet betalen. Toen de politie arriveerde lag de man in het restaurant te slapen.

GEWAPENDE OVERVAL, Den Bosch

Maandagavond rond kwart voor negen hebben vermoedelijk twee onbekende mannen een gewapende overval gepleegd op een amusementshal aan de Dode Nieuwstraat in 's-Hertogenbosch.
Het duo kwam gemaskerd met bivakmutsen de zaak binnen en bedreigden een werknemer en een klant met vuurwapens. Beiden werden gedwongen geld af te geven. De overvallers zijn er vervolgens met medeneming van een onbekende hoeveelheid geld en twee telefoontoestellen vandoor gegaan.
Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Den Bosch. Tel. 0900-8844

VAN HANDTAS BEROOFD, Den Bosch

Maandagmorgen is een 79-jarige vrouw van haar hanstas beroofd. De vrouw stond in de hal van haar flatwoning aan de Helftheivelpassage waar zij net de krant uit de brievenbus had gehaald. Toen zij de lift in wilde stappen kreeg zij een duw van een haar onbekende blanke jongen, die een zwart jack en een zwarte broek droeg. De vrouw kwam daardoor ten val waarbij de jongen haar hadtas afpakte en er met een fiets vandoor ging.
Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Den Bosch. Tel. 0900-8844

SNELKRAAK. Den Bosch

In de nacht van maandag op dinsdag is er een snelkraak gepleegd op een fotozaak aan de Orthenstraat in 's-Hertogenbosch. Met een personenauto van het merk BMW met een Duits kenteken weerd de pui van de winkelgeramd. Vervolgens hebben enkele personen binnen ten minste drie vitrinekasten vernield en een 30-tal videocamera's weggenomen. De auto waarmee de snelkraak is gepleegd is door de politie veilig gesteld.

DRUGGEBRUIKER INGESLOTEN, Den Bosch

In de nacht van maandag op dinsdag is een 22-jarige Bosschenaar ingesloten in de politiecel. De man werd in een horecabedrijf in de Bossche binnenstad betrapt op het gebruik van cocaine. Hij bleek nog een tweetal porties van deze drug in bezit te hebben en is overgedragen aan de politie. Die stelde aan de hand van de persoonsgegevens vast dat hij nog een geldboete open had staan van 372 euro.