25/11 Land van Cuijk

Cuijk 25-11-2003 - .

WAPENBEZIT, Cuijk
Maandagmiddag is op de Robijnlaan in Cuijk een 18-jarige inwoner van Haps aangehouden. Getuigen zagen dat hij met een opengeklapt mes uit de auto stapte en waarschuwden de politie. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL UIT SPORTCOMPLEX, Overloon
Maandagavond hebben vermoedelijk twee mannen uit een kleedlokaal van een sportcomplex aan de Raayweg in Overloon onder meer een autosleutel, een portemonnee met 40 euro en een OV jaarkaart weggenomen. De identiteit van een van de verdachten is bij de politie bekend. Hij kon echter nog niet worden opgespoord.

INBRAAK, Boxmeer
In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een winkel aan de Spoorstraat in Boxmeer. Men is via het dak binnen gekomen en heeft een grote hoeveelheid DVD's weggenomen. Kennelijk zijn de inbrekers tijdens hun werkzaamheden gestoord want een groot aantal DVD's is op de plaats van het misdrijf achter gebleven. Verder trof de politie enkele flesjes gevuld met een brandbare vloeistof aan. Het vermoeden bestaat dat de inbrekers deze hebben meegenomen.

HENNEPKWEKERIJEN ONTMANTELD, Cuijk
In de wijk De Valuwe in Cuijk heeft de politie in twee woningen drie hennepkwekerijen aangetroffen.
In een tussenwoning in de Frans Halsstraat waren in afzonderlijke ruimten twee kwekerijen ingericht met respectievelijk 300 en 108 planten. De hoofdbewoner is aangehouden.In een hoekwoning aan de Pistoletdreef was op zolder een kwekerij in werking met 258 planten. In deze woning was niemand aanwezig De hoofdbewoner wordt op een later tijdstip gehoord.