Beers Bedrijfsauto

Honderdste Scania voor Rijnart Int. Transport

25/11/2003

De sleutel van de honderdste Scania in het wagenpark van Rijnart wordt aan drie generaties Rijnart overhandigd (klik voor grotere foto) Rijnart Internationaal transport B.V. te Roosendaal heeft onlangs de honderdste Scania in haar wagenpark in gebruik genomen. Het betreffende voertuig, een drie-assig extra laag volumechassis van het type Scania R123LB6X2 met een krachtige en zuinige 420 pk/309 kW 12 liter HPI motor, is verder uitgerust met de standaard Scania Retarder, elektronisch aangestuurde schijfremmen rondom en het comfortabele automatische schakelsysteem Scania Opticruise. Het voertuig is afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto b.v. te Roosendaal.

Al meer dan 60 jaar rijdt Rijnart op tal van bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Bij het hoofdkantoor te Roosendaal, met een strategisch gunstige ligging tussen de grote havensteden, beschikt het bedrijf over ruime op- en overslagfaciliteiten. Naast het hoofdkantoor in Roosendaal beschikt Rijnart ook over diverse andere vestigingen binnen Europa. Het actuele wagenpark bestaat uit meer dan 40 trekkende eenheden (waarvan het overgrote deel Scania's) en ruim 100 wissellaadbakken. Het bedrijf is volledig gespecialiseerd in volumetransporten.

De beslissing om wederom voor Scania te kiezen was voor Rijnart het logische gevolg van de jarenlange goede relatie met dealer Beers en de goede ervaringen met de eerder geleverde Scania's.

© Copyright Scania 2003 All rights reserved.