Gemeente Son en Breugel


Inspraakavond over subsidiebeleidsplan
29-09-2003
Het college heeft onlangs het ontwerp subsidiebeleidsplan voor 2004 vastgesteld.
Het subsidiebeleidsplan bevat een overzicht van het subsidiebeleid dat volgend jaar op het gebied van het welzijnswerk in onze gemeente wordt gevoerd. Verder wordt in het subsidiebeleidsplan een aanduiding gegeven van alle subsidies die, naar verwachting, in 2004 zullen worden toegekend.

Aan alle instellingen die zijn opgenomen in het subsidiebeleidsplan is onlangs een exemplaar toegezonden. Verder is het plan verkrijgbaar bij de afdeling Onderwijs en Welzijn in het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt zowel mondeling als schriftelijk reageren op het plan. Alle reacties worden, voorzien van commentaar, ter kennis van de gemeenteraad gebracht.

Het subsidiebeleidsplan zal op 4 november worden besproken in de commissie Burgerzaken. Behandeling in de gemeenteraad vindt op 27 november plaats.

Mondeling reageren
Om u in staat te stellen mondeling te reageren op het ontwerpplan, houden wij op donderdag 2 oktober een inspraakavond in het gemeentehuis. Deze avond begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Schriftelijk reageren
Tot 15 oktober kunt u uw schriftelijke reacties richten aan het college van burgemeester en wethouders.

Relevante informatie:
Subsidiebeleidsplan 2004 (ontwerp)