Dit is een gezamenlijk persbericht van HITT N.V. en Corpin B.V.

Overeenstemming over openbaar bod van Corpin op alle aandelen HITT

Onder verwijzing naar de openbare mededeling van 29 oktober 2003, waarin werd aangekondigd dat de verwachting gerechtvaardigd was dat overeenstemming kon worden bereikt over een openbaar bod op alle uitstaande gewone aandelen in HITT N.V. ('HITT'), kondigen HITT en Corpin B.V. ('Bieder') hierbij aan dat deze overeenstemming is bereikt.

Bieder, een vennootschap waarvan de aandelen door HITT Holding B.V. ('HITT Holding') en Todlin N.V. ('Todlin') worden gehouden, brengt, onder de voorwaarden zoals vermeld in het biedingsbericht d.d. 27 november 2003 ('Biedingsbericht'), een openbaar bod (het 'Bod') uit op alle uitstaande gewone aandelen HITT ('Aandelen HITT').

Het Bod

Voor elk Aandeel HITT van nominaal EUR 0,25 biedt Bieder een prijs in contanten van EUR 5,00 (de 'Biedprijs'), inclusief het door HITT betaalbaar te stellen of betaald dividend over het boekjaar 2003. Bijgevolg zullen de houders van Aandelen HITT, indien het Bod gestand wordt gedaan voordat enig dividend over het boekjaar 2003 is uitgekeerd, een compensatie voor het dividend over het boekjaar 2003 ontvangen via de Biedprijs en derhalve geen dividend ontvangen via een afzonderlijke dividenduitkering. Indien enig dividend over het boekjaar 2003 is uitgekeerd voordat het Bod gestand is gedaan, dan zal de Biedprijs worden verlaagd met die dividenduitkering.

Aanbeveling

De Raad van Commissarissen en de Directie van HITT ondersteunen het Bod en adviseren de houders van Aandelen HITT het Bod te accepteren. De heer H. Prinsen (lid van de Raad van Commissarissen van HITT) en de heer J.H.M. van Asperen (financieel directeur van HITT) houden 52%, respectievelijk 12%, van het aandelenkapitaal van HITT Holding. Vanwege dit aandelenbelang in HITT Holding hebben de heren Prinsen en Van Asperen niet namens HITT deelgenomen aan de beraadslagingen en de besluitvorming over het Bod, noch deze aanbeveling.

Aanmeldingstermijn

De aanmeldingstermijn (de 'Aanmeldingstermijn') voor Aandelen HITT begint op 28 november 2003 en eindigt, behoudens verlenging, op 22 december 2003 om 15.00 uur C.E.T. Indien de Aanmeldingstermijn wordt verlengd, zal dit uiterlijk op de derde beursdag na het einde van de (initiële) Aanmeldingstermijn bekend worden gemaakt, met inachtneming van de bepalingen van artikel 9o lid 5 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Gestanddoening

Zo spoedig mogelijk na het einde van de Aanmeldingstermijn, doch uiterlijk op de vijfde beursdag daarna, zal Bieder bekend maken of het Bod gestand wordt gedaan. Bieder zal het Bod gestand doen indien onder meer aan de voorwaarde voldaan is dat het totaal aantal Aandelen HITT dat is aangemeld onder het Bod tezamen met het totaal aantal Aandelen HITT dat door Bieder en haar aandeelhouders (i.c. HITT Holding en Todlin) wordt gehouden ten minste 95% bedraagt van alle Aandelen HITT. Bieder behoudt zich het recht voor afstand te doen van een of meerdere voorwaarden voor gestanddoening.

HITT Holding en Todlin houden thans respectievelijk 2.400.000 Aandelen HITT en 244.055 Aandelen HITT. Onder de voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan hebben HITT Holding en Todlin onherroepelijk toegezegd alle 2.644.055 Aandelen HITT (zijnde 56,3% van alle Aandelen HITT) die door hen gezamenlijk worden gehouden over te dragen aan Bieder in ruil voor nieuw uit te geven aandelen in het aandelenkapitaal van Bieder.

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders HITT

Op 12 december 2003 zal tijdens een buitengewone algemene vergadering van houders van Aandelen HITT ('BAVA HITT') onder meer het Bod worden besproken zoals vereist op grond van artikel 9q van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Deze BAVA HITT zal plaatsvinden om 9.30 uur C.E.T. ten kantore van HITT, Oude Apeldoornseweg 41-45, 7333 NR Apeldoorn. De door HITT te verstrekken gegevens ten behoeve van de bespreking van het Bod met houders van Aandelen HITT tijdens de BAVA HITT zijn opgenomen in het Biedingsbericht. Het bijeenroepen van de BAVA HITT en de publicatie van de agenda zal op de gebruikelijke wijze en in overeenstemming met de statuten door HITT worden gedaan.

Betaling

Betaling van de Biedprijs zal uiterlijk geschieden op de vijfde beursdag na de publicatiedatum van de gestanddoening van het Bod aan de houders van Aandelen HITT die alsdan hun Aandelen HITT hebben aangeboden en geleverd.

Biedingsbericht en overige informatie

Aandeelhouders HITT wordt geadviseerd het Biedingsbericht, waarin de volledige voorwaarden van het Bod zijn opgenomen, nauwkeurig en in zijn geheel te bestuderen en waar nodig onafhankelijk advies in te winnen, om zich een afgewogen oordeel te kunnen vormen over het Bod en over hetgeen in het Biedingsbericht wordt behandeld en uiteengezet. De beschikbaarstelling van het Biedingsbericht is aangekondigd via een advertentie in het Financieele Dagblad en de Officiële Prijscourant van Euronext Amsterdam N.V. d.d. 27 november 2003.

Exemplaren van het Biedingsbericht in het Engels (inclusief de Nederlandse samenvatting), de statuten van HITT en de jaarverslagen over de boekjaren 2002, 2001 en 2000 zijn vanaf 27 november 2003 kosteloos verkrijgbaar bij HITT, Oude Apeldoornseweg 41 - 45, 7333 NR Apeldoorn, tel.: +31 (0)55 - 543 2590, fax.: +31 (0)55 - 543 2595, email: investor.relations@hitt.nl en bij Kempen & Co N.V., Beethovenstraat 300, 1077 WZ Amsterdam, tel.: +31 (0)20 - 348 8556, fax.: +31 (0)20 - 348 8591, email: documents@kempen.nl.

Restricties

Het uitbrengen van het Bod alsmede de verspreiding van het Biedingsbericht kunnen in bepaalde jurisdicties onderworpen zijn aan wettelijke beperkingen. Personen die in het bezit komen van het Biedingsbericht dienen zich op de hoogte te stellen van dergelijke beperkingen en deze in acht te nemen. HITT, Bieder en Kempen & Co N.V. aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor welke schending dan ook van enige zodanige beperkingen door wie dan ook.

Dit persbericht verschijnt eveneens in het Engels; de Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie

Deze aankondiging is een publieke aankondiging zoals bedoeld in artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Apeldoorn, 27 november 2003 Amsterdam, 27 november 2003

HITT N.V. Corpin B.V.

Contact voor de media:

M.A van Kempen

Tel.: +31 (0)70 - 346 3760