Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 27 november 2003

AOL BENELUX BENOEMT GERARD OVERMARS TOT COMMERCIEEL DIRECTEUR

AOL Benelux, in Nederland actief met CompuServe, benoemt Gerard Overmars (43) vandaag tot commercieel directeur. Binnen het management team van CompuServe is Overmars verantwoordelijk voor de commerciële strategie. Eerste prioriteit van Overmars in zijn nieuwe functie is de commerciële introductie van CompuServe Breedband ADSL in Nederland.

Overmars was in 2001 al eerder werkzaam bij AOL Benelux als director wireless services. Daarvoor was hij 6 jaar werkzaam bij KPN, onder andere als director product development. Door de reorganisatie bij AOL, stapte Overmars in 2002 over naar Orange Nederland en was daar marketing director. Door veranderde marktomstandigheden, met name door de komst van breedband internet, is Overmars nu gevraagd als commercieel directeur terug te keren.

Leo Grandia, algemeen directeur van AOL Benelux: "Ik ben erg blij dat Gerard ons managementteam komt versterken. Wij hebben altijd prima kunnen samenwerken en kunnen zijn commercieel inzicht goed gebruiken. Zijn jarenlange ervaring bij diverse telecom- en internetbedrijven vormt een uitstekende basis voor zijn functie als commercieel directeur."

Over AOL Benelux
AOL Benelux, onderdeel van AOL Europe, is in Nederland actief met CompuServe. CompuServe Nederland biedt een betrouwbare internetverbinding en gebruiksvriendelijke diensten als eigen Nederlandstalige software, 7 e-mailadressen, actuele content, ouderlijk toezicht en discussieforums. CompuServe Instant Messenger zorgt voor directe online communicatie met vrienden, familie en collega's, waar ook ter wereld.

Over AOL Europe
AOL Europe is een business unit van America Online Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van interactieve services. AOL Europe bereikt consumenten in tien landen en vijf verschillende talen via abonnementen op AOL en CompuServe internet diensten, AOL Instant Messenger, CompuServe Office en Netscape services en met de AOL en CompuServe Portals. Alleen al met de AOL services in Frankrijk, Duitsland en Engeland bereikt AOL meer dan 5,5 miljoen huishoudens.

# # #



Ingezonden persbericht