Politie Hollands Midden
Datum: 27 november 2003

(

Man valt van balkon Katwijk

Een 42-jarige bewoner van een flatwoning aan de Zonnebloemstraat liep op woensdag 26 november rond 21.00 uur ernstig letsel op bij een val van zijn balkon. Hij kwam één balkon lager terecht. Met behulp van een ladderwagen van de brandweer werd het slachtoffer naar beneden gebracht. Hij werd overgebracht naar het LUMC. De politie onderzoekt de oorzaak van zijn val.

Automobilist veroorzaakt aanrijding na door rood rijden Zoeterwoude

Een 24-jarige automobilist uit Hazerswoude-dorp veroorzaakte op donderdag 27 november rond 05.45 uur op de kruising N11 met de Ommedijkseweg een aanrijding met een 35-jarige automobilist uit Zoeterwoude. De man uit Hazerswoude negeerde een rood verkeerslicht. Bij de aanrijding raakte de man uit Zoeteerwoude gewond aan het hoofd. Hij werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Politie zoekt automobilist die doorreed na aanrijding Waddinxveen

De politie is op zoek naar een automobilist die op woensdag 26 november rond 10.00 uur op de Puttelaan een 19-jarige fietser uit Waddinxveen aan reed en na de aanrijding zijn weg vervolgde zonder zich om de fietser te bekommeren. De auto kwam vanaf de Eikenlaan op het moment dat de fietser overstak. Hij raakte de fietser. De jongeman kwam op de motorkap terecht en viel vervolgens op de grond. De fietser liep een gekneusde rug en enkele gekneusde ribben op. Getuigen van de aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de plaatselijke politie.

Politie houdt automobilist aan die aanrijding veroorzaakt Gouda

De politie hield op woensdag 26 november rond 11.15 uur een 59-jarige automobilist uit Gouda aan. De man veroorzaakte op de kruising Burgemeester Jamessingel met de Dreef een aanrijding met een vrachtauto. Het bleef bij materiële schade. De politie stelde wel vast dat de Gouwenaar onder invloed van alcohol verkeerde. De aan het bureau gehouden ademanalyse gaf als uitslag 565 ug/l. (limiet 220 ug/l.) De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Politie zoekt automobilist die medeweggebruiker mishandelde Bergambacht

De politie is op zoek naar een automobilist die op woensdag 26 november rond 23.20 uur op de Schoonhovenseweg een medeweggebruiker mishandelde. Een 18-jarige automobilist uit Bergambacht gaf door het op de rem trappen aan dat hij niet blij was met het kleven van de achter hem rijdende automobilist. Deze passeerde hem daarop, stopte, stapte uit en liep naar hem toe. Na een korte woordenwisseling gaf hij de man uit Bergambacht enkele klappen in zijn gezicht. Vervolgens reed hij weer weg.

Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326
---- --