Ingezonden persbericht

Veel nieuws in kerstprogramma van Bex Reizen

Apfelstrudel en Glühwein tijdens kerscruise en adventreizen

De nieuwe kerstbrochure van touroperator Bex Reizen biedt een uitgebreid scala aan leuke, hartverwarmende reizen voor de donkerste dagen van het jaar. Er is dit jaar veel nieuw in het programma: zo zijn er de stedentrips naar Wenen en Praag, en een advent- en kerstcruise over de Rijn. Dit jaar zijn er voor het eerst speciale adventreizen in het programma opgenomen, evenals nieuwe bestemmingen voor alleengaanden. Alle reizen zijn herkenbaar aan het Bex-concept: zo veel mogelijk inclusief, goede hotels, uitstekende restaurants en een Bex Captain, die de reis begeleidt. Zo wordt deze donkerste tijd van het jaar de allerlichtste!

Leukste tijd van het jaar
Duitsland is kerstland bij uitstek. Zodra het weer kouder wordt en de avonden langer, komen onze oosterburen met ouderwetse gezelligheid: fonkelende kerstverlichting op straat, prachtig versierde kerstbomen op drukke pleinen en gezellige kerstmarkten. Veel reizen uit de Kerstbrochure 2003 van Bex Reizen hebben Duitsland en Oostenrijk als bestemming. Maar ook Tsjechië, Spanje, België, Luxemburg en zelfs Nederland staan in het kerstprogramma, met reizen die in tijdsduur variëren van vijf tot 12 dagen.

Stedentrips
Nieuw zijn de stedentrips naar Wenen en Praag: romantisch, sfeervol en feestelijk. Van november tot en met eind maart organiseert Bex Reizen deze vijfdaagse trips, die al te boeken zijn vanaf E. 199 p.p.

Adventreizen
Nieuw zijn ook de adventreizen. Deze zijn uitermate geschikt voor mensen die tussen 27 november en 22 december een dagje of weekendje weg willen en kerst zélf liever thuis vieren. Geniet van verse warme Apfelstrudel en een goed glas Glühwein in een van de prachtig versierde hotels in Duitsland of Oostenrijk. Vijfdaagse adventsreizen zijn te boeken vanaf E. 239 p.p.

Kerstcruises
Nieuw zijn de vijfdaagse advents- en zevendaagse kerstcruise over de Rijn met het M.P.S. Princess. Tijdens deze cruises doet het schip diverse Duitse steden aan met sfeervol verlichte kerstmarkten en meert aan in Keulen, Düsseldorf en Bonn. Cruisevakanties zijn verkrijgbaar vanaf E. 295 p.p.

Alleengaanden
Bex biedt verschillende groepsreizen aan voor alleengaanden. Naast reizen naar Duitsland, is dit jaar in het alleengaandenprogramma ook een achtdaagse reis naar het aan de Donau gelegen pittoreske plaatsje Linz (Oostenrijk) opgenomen. Verkrijgbaar vanaf E. 535 p.p.

Geïnteresseerden kunnen de Kerstbrochure 2003 aanvragen via www.bex.nl of telefonisch via 026 - 356 66 66.

Over Bex reizen
Bex Reizen is de eerste Direct Seller in de reiswereld van Nederland, specialist op het gebied van volledig verzorgde vakanties binnen en buiten Europa. Bex Reizen is een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse groepsreizenmarkt.