SENTER

Industriële innovatie krijgt impuls tijdens Genomics Momentum

Op donderdag 27 november aanstaande vindt Genomics Momentum 2003 plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze derde editie van het
1-daagse evenement waarop de hele Nederlandse genomics gemeenschap bij elkaar komt, heeft als thema 'Industriële Innovatie'. Gerenommeerde ondernemers uit binnen- en buitenland presenteren hun ervaringen in het opzetten en leiden van hightech bedrijven.
De belangrijkste doelstelling van Genomics Momentum 2003 is het bijeenbrengen van wetenschap, industrie en kapitaal. Alleen als deze drie partijen intensief samenwerken komen innovaties in onderzoek en ontwikkeling echt tot stand en kan het potentieel van genomics optimaal benut worden. Industriële innovatie vereist de creativiteit en onconventionele denkwijze van de wetenschap en de zakelijke instincten en ondernemerszin van de industrie. Wetenschap en industrie moeten in ieder op hun eigen manier, maar wel in een hecht partnership, werken aan een gezamenlijke doelstelling: wetenschappelijke ontdekkingen omzetten in tastbare resultaten voor consumenten, bedrijven en de maatschappij als geheel.

'Dag op maat'
Het Nationaal Regie-Orgaan Genomics en Senter IOP Genomics, de initiatiefnemers van Genomics Momentum, hebben verschillende succesvolle ondernemers en investeerders uit binnen- en buitenland bereid gevonden hun visie op industriële innovatie te presenteren. Naast de plenaire sessies zijn er masterclasses, een kennismarkt en kunnen deelnemers zich aanmelden voor een brokerage sessie; bilaterale business meetings. De flexibele programmaopzet en het gemêleerde deelnemersveld zorgen ervoor dat iedereen een eigen 'dag op maat' kan creëren.

Genomics Momentum 2003
Donderdag, 27 november

09.00 - 18.00 uur
Beurs van Berlage, Amsterdam
www.gemomicsmomentum2003.org
Deelname is kosteloos, aantal plaatsen is beperkt