Gemeente Breukelen


Bijeenkomst oprichting platform internationale samenwerking Breukelen

Donderdag 27 november vindt de oprichting plaats van het platform internationale samenwerking. Om hieraan een feestelijk tintje te geven organiseert de Voorbereidingsgroep Internationale Samenwerking Breukelen (VIS-B) een werkbijeenkomst. Deze bijeenkomst is van 20.00 tot 21.45 uur en vindt plaats in het Koetshuis van gemeentehuis Boom en Bosch te Breukelen.

Het doel van deze bijeenkomst is om met elkaar te discussiëren over de activiteiten die verenigingen en organisaties organiseren op het gebied van internationale samenwerking. Het platform kan hierbij ondersteuning bieden. Verder kan het platform een meerwaarde zijn voor deze verenigingen en organisaties als het gaat om internationale samenwerking. Denkt u hierbij aan: het uitbouwen van de naamsbekendheid, het zoeken naar nieuwe vrijwilligers, het aanbieden van interessante cursussen, ontwikkelen van een website en advies geven aan de gemeente over internationale samenwerking.

De eerste activiteit waar we ons voor gaan inzetten is het ontwikkelen van een website, waarin alle (lokale) afdelingen en groepen staan vermeld. Op de gemeentelijke website vindt u over enige tijd een link waar u actuele informatie kunt verkrijgen over het platform.

Behalve met elkaar praten, staat er ook een workshop Djembe (Afrikaanse drum) op het programma. De workshop staat onder leiding van Jaap Pluijgers van Slagwerkschool Midden Nederland. En wat staat er verder op de agenda?

Agenda

20.00 uur: opening


- Wat heeft VIS-B gedaan tot nu toe?


- Kennismakingsronde: welke activiteit staat voor 2004 op uw programma en kunnen we daar gezamenlijk iets aan doen?


- Bekendmaken officiële naam platform door burgemeester F.C Dales

21.00 uur: aan het werk! Djembe-workshop

21.45 uur: sluiting

Om het platform tot een succes te maken, stellen wij uw inbreng zeer op prijs. Als u graag bij deze avond aanwezig wilt zijn, kunt u zich tot 22 november telefonisch of per e-mail opgeven bij Gien van Warmerdam, tel. (0346) 26 31 11, e-mail: pgvanwarmerdam@planet.nl