Time : 4:01:59 PM
Date : Wednesday, November 19, 2003
Sender Name: assubel

Assubel heeft een nieuw gezicht

In het kader van de officiële inhuldiging van haar totaal gerenoveerde hoofdzetel, Zaterdagplein 1 te 1000 Brussel, organiseert de verzekeringsmaatschappij Assubel op donderdag 27 november om 16u30 een persconferentie. Aan deze inhuldiging zijn twee jaar van ingrijpende verbouwingen voorafgegaan waarbij het personeel heel veel goodwill heeft betoond. Geconcentreerd en efficiënt werken was immers niet altijd vanzelfsprekend al was het maar door de regelmatige geluidsoverlast .

Bij deze gelegenheid zullen we de keuze van inplanting van de nieuwe zetel, maar ook onze strategie en visie voor de komende jaren toelichten. Alle nuttige cijfers en feiten zullen meegedeeld worden in totale transparantie zoals het past voor een verzekeraar op mensenmaat.

Vanaf 19u is er een receptie voorzien voor onze belangrijkste economische partners, de verzekerden, de medewerkers en de makelaars, waarbij het thema "welzijn" de rode draad vormt.

Assubel is ontegensprekelijk de marktleider onder de gemeenschappelijke kassen op het vlak van "protecting people at work" (arbeidsongevallenverzekering en collectieve ongevallenverzekering voor de privé-sector).

Renaud Rosseel,
Commercieel Directeur
Tel. +32 2 214 60 15