Gemeente Grave

Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners

De gemeente Grave vindt het belangrijk om haar inwoners te betrekken bij het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Daarom organiseert de gemeente jaarlijks een welkomstbijeenkomst voor de nieuwe inwoners. Dit jaar vindt deze bijeenkomst plaats op donderdag 27 november as. De inwoners die zich in het afgelopen jaar in Grave, Escharen, Velp of Gassel hebben gevestigd, hebben een uitnodiging ontvangen om kennis te maken met de leden van het college en de raadsleden en om de gemeente beter te leren kennen. Omdat het stadhuis onvoldoende ruimte biedt, wordt de bijeenkomst gehouden in het Palazzotheater, Maasstraat 12, Grave. Er zijn ruim 400 uitnodigingen verstuurd.

De avond begint om 19.00 uur met een woord van welkom door burgemeester Zelissen. Hij zal kort ingaan op de gemeente en het gemeentebestuur. De heer Ariëns van de VVV vertelt u meer over toeristisch Grave. Aansluitend is er een rondleiding door het stadscentrum waarbij enkele historische gebouwen bezocht worden. Na de rondleiding is er nog gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de raads- en collegeleden, eveneens in het Palazzotheater.

Het kan zijn dat u zich in het afgelopen jaar in de gemeente Grave gevestigd heeft en toch geen uitnodiging ontvangen hebt. Ook dan bent u echter van harte welkom op deze bijeenkomst. Informatie en aanmelden: bureau Algemeen Juridische Zaken en Voorlichting, mw. T. Winnemuller, tel. 477299.