Digitale Gemeente Houten

Collegespreekuur in de wijk

dinsdag 25 november 2003 - Bron: Gemeente Houten

Wethouders Ton Strien en Joost van Oostrum houden donderdag 27 november aanstaande het allereerste collegespreekuur in de wijk. Zij vertegenwoordigen het voltallig college van burgemeester en wethouders en zijn aanspreekbaar voor alle zaken die binnen de gemeente spelen.

Dit eerste collegespreekuur vindt plaats in het wijkcluster Noord-West in de voormalige brandweerkazerne aan de Prins Bernhardweg. Tussen 11.00 en 12.00 uur zijn bewoners van de wijken Borchen, Bruggen, Campen, Erven, Gaarden, Hoeven, Hoven, De Lobben, De Meent, Oorden, Oude Dorp, Poorten, Slagen en Weteringhoek van harte welkom.

Onder het motto 'De wijk voor elkaar!' ging begin deze maand een aantal nieuwe activiteiten op het gebied van wijkgericht werken van start. De gemeente Houten werkt hierbij nauw samen met maatschappelijke organisaties zoals jongerenwerk, basisonderwijs, politie, ouderenwerk en woningstichtingen.

Het maandelijkse inloopspreekuur van b en w in de wijken is één van die nieuwe activiteiten. De volgende collegespreekuren in de wijk staan gepland op 18 december, van 14.00 tot 15.00 uur in t Goy (De Ploeg) en op 29 januari, van 11.00 tot 12.00 uur in wijkcluster Houten Noord-Oost in wijkpost De Aalsloot.

Daarnaast houden de wijkopzichters wekelijks spreekuren in hun wijkposten. Informatie over locaties en tijdstippen vindt u wekelijks in de gemeenterubriek in Houtens Nieuws.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).