PERSBERICHT
27/11/2003

Twee nieuwe smaken Franse verse roomkaas
Paturain Provence de mediterrane smaaksensatie

Frankrijk is vakantieland nummer een voor veel Nederlanders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij de herinnering aan dit land zo lang mogelijk willen vasthouden. Paturain helpt een handje met twee nieuwe smaken verse roomkaas. Deze zijn gebaseerd op al het goede uit de Provençaalse keuken en hebben een mediterrane smaak. Liefhebbers kunnen kiezen uit Paturain Provence Olives en Paturain Provence Herbes de Provence.

Bijna iedere Nederlander is bekend met de Franse roomkazen van Paturain, het merk dat staat voor genieten, gezelligheid en het Franse leven. Al vijfentwintig jaar besmeren we onze toastjes met Paturain. De nieuwe varianten Paturain Provence geven het hele jaar dit vakantiegevoel. Lekker 's avonds thuis op een toastje met een glaasje wijn of tijdens een verjaardagsfeestje. Paturain Provence Olives is met heerlijke stukjes groene en zwarte olijven. De Herbes de Provence is, zoals de naam al zegt, met Provençaalse kruiden. Beide smaken laten je heerlijk wegdromen in het Franse landschap.

Zonnige verpakking
De varianten Paturain Provence zijn een aanvulling op de bestaande Franse verse kazen van Paturain. Het assortiment bestaat uit: Paturain met knoflook en kruiden, Paturain Linesse met knoflook en kruiden (slechts 5% vet) en Paturain met peper. De nieuwe smaken Olives en Herbes de Provence zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar in een zonnige hersluitbare verpakking met een inhoud van 150 gram. De adviesprijs bedraagt 2,39 euro.


Noot voor de redactie,