Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 27-11-2003 - Capelle Actueel

Oproep aan alle kinderen van Capelle:
Ontwerp een onderscheiding voor een Capelse Kanjer

Vergadering WOP s-Gravenland 1 december 2003
Op maandag 1 december 2003 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform s-Gravenland.

Wethouder De Jong overhandigt airtumblingbaan
Een airtumblingbaan is een opblaasbare lange mat, waarop de kinderen op een leuke, spectaculaire en veilige manier hun turn- en gymnastiekoefeningen kunnen doen onder begeleiding van de vakdocenten bewegingsonderwijs

Capelle werkt aan.......Voetgangersbrug tussen Wingerd en Meidoornveld De voetgangersbrug tussen de Wingerd en het Meidoornveld is aan de beurt voor groot onderhoud.

Wijkvergadering in Fascinatio woensdag 3 december 2003 Op woensdag 3 december 2003 vindt er een wijkvergadering plaats voor de bewoners van Fascinatio.

De nieuwe gemeentegids 2003-2004
De gemeentegids 2003-2004 is gereed. De gids wordt eind deze week huis-aan-huis bezorgd.

Openingstijden politiebureaus tijdens feestdagen Tijdens de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden.

Vergadering WOP Schollevaar dinsdag 2 december 2003 Op dinsdag 2 december 2003 om 19.30 uur vindt het Wijkoverlegplatform Schollevaar plaats.

Uit de collegevergadering van 25 november 2003
Op dinsdag 25 november 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Extra raadscommissievergadering dinsdag 2 december 2003 Op dinsdag 2 december 2003 is er een extra vergadering van de commissie Dienstverlening. De vergadering is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Bekendmaking 22 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende
bouwvergunningen,sloopvergunningen, lichtreclamevergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 29 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen, kapvergunningen en de Verordening winkeltijden in procedure zijn.

Bekendmaking vuurwerkbeleid
Als gevolg van de vuurwerkramp in Enschede heeft het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer de regelgeving voor zowel consumentenvuurwerk als professioneel vuurwerk aangescherpt.

Bekendmaking 5 november 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 12 november 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat er kapvergunningen, een drank- en horecavergunning voor Buurthuis de Fluiter en een voorstel over verwijdering van het voetgangersbruggetje naar het bedrijventerrein Wormerhoek in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben. Deze vergunning moet in veel gevallen worden aangevraagd bij de gemeente.

Kennisgeving Wet milieubeheer
De meeste bedrijven die nadelige gevolgen kunnen hebben voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, vallen onder de Wet milieubeheer. Voor een groot aantal gevallen betekent dit dat deze bedrijven een vergunning moeten hebben.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer. Op verzoek van de vergunninghouder heeft het bevoegd gezag de mogelijkheid op grond van artikel 8.26 van de Wet milieubeheer de vergunning in te trekken indien van de vergunning geen gebruik meer wordt gemaakt en als het belang van de bescherming van het milieu zich daartegen niet verzet.

Bekendmaking 19 november 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer. Als de vergunningvoorschriften niet meer toereikend zijn voor de bescherming van het milieu heeft het bevoegd gezag de mogelijkheid de vergunning ambtshalve te wijzigen, aan te vullen en/of in te trekken.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat zij op 19 juni 2003 hebben een melding ex artikel 6 van het Besluit woon- en verblijfsgebouwen milieubeheer hebben ontvangen van het bedrijf Tauw B.V.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer. Het bevoegd gezag heeft de mogelijkheid een vergunning in te trekken, als gedurende drie jaar geen handelingen worden verricht (lid 1 sub c) met gebruikmaking van de vergunning, of als de inrichting geheel of gedeeltelijk is verwoest (lid 1 sub d).

Bekendmaking 26 november 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen en bouwvergunningen inprocedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

---

info@capelle-ijssel.nl