AutoRai

27-11-2003

Zonnig December Festival bij Hyundai

Hyundai bindt de strijd aan met de winterdip. Kopers van een Hyundai (met uitzondering van de Atos) krijgen gedurende het Hyundai December Festival een zonnig tweepersoons Club Med-arrangement naar het Franse Vittel cadeau.

Bovendien staan er bij de Hyundai-dealer zes aantrekkelijke actie-uitvoeringen in de showroom, elk met de toevoeging Club Edition. Elke Club Edition is voorzien van extra accessoires met een voordeel dat oploopt tot ruim 3.200 euro bij de Trajet Club Edition. De speciale uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar tijdens het Hyundai December Festival dat begint op 27 november en eindigt op 31 december.

Club Med Vittel le Parc is een befaamd kuuroord, waar alles draait om ontspannen, lekker eten en gezond sporten. Een verblijf van een paar dagen voelt als een heerlijke vakantie. De Hyundai-arrangementen bestaan uit een weekend met twee overnachtingen of midweek met drie overnachtingen, alles inclusief ontbijt, lunch, diner en diverse sportlessen. De kopers van een Hyundai (m.u.v. Atos) kunnen dus bij aanschaf van de auto meteen een uiterst plezierige autoreis in hun agenda noteren.

Zes uitvoeringen
Naast het gratis Club Med-arrangement bij aankoop van een Hyundai, heeft de Hyundai-dealer nog zes verrassingen. Er staan namelijk zes verschillende Club Edition actie-uitvoeringen bij de dealer. De Getz Club Edition is gebaseerd op de vijfdeurs 1.3i GL die standaard al voorzien is van onder meer airbags, elektrisch bedienbare ruiten voor en stuurbekrachtiging. De actie-uitvoering krijgt als extra een Pioneer radio/cd-speler die geschikt is voor het afspelen van MP3-bestanden. Het audiosysteem is niet in de prijs terug te vinden, wat een voordeel oplevert van 299 euro. De Getz Club Edition kost 11.445,-, inclusief een weekend- of midweekarrangement naar Club Med.

De driedeurs Accent Club Edition 1.6i GL krijgt een hele reeks sportieve extras mee, zoals 15-inch sportvelgen met brede banden, mistlampen voor en een achterspoiler in carrosseriekleur. Ook aan extra veiligheid is gedacht: de auto heeft tevens ABS en elektronische remkrachtverdeling. Tevens krijgt de Club Edition zwarte of metallic lak (zilver). Het hele pakket kost 3.025,-, waarvan slechts 1.000 euro in de prijs wordt doorberekend. Het voordeel bedraagt dus 2.025,-, waarmee de Accent Club Edition voor
13.595,- in de prijslijsten staat inclusief een Club Med-arrangement.

Dvd-speler
De ruime Matrix is er in december ook als interessante Club Edition. Deze versie is gebaseerd op de 1.6i GL en krijgt als extras lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling, een metaalkleurige middenconsole en naar keuze metallic of mica lak. Het consumentenvoordeel op de zeer complete Matrix Club Edition komt op 1.570,-. De actie-uitvoering kost 17.495,-, waarbij de koper tevens een verblijf bij Club Med mag reserveren.

De rit met de Trajet Club Edition naar Vittel wordt een bijzondere reis. Onder meer vanwege de stevige tweelitermotor, maar ook dankzij de extras. Want naast de dakspoiler en de lichtmetalen velgen heeft hij een Pioneer radio/cd-speler met extra tweeters en het nieuwste draagbare dvd-systeem met lcd-scherm van Philips. Perfect dus voor langdurig kijk- en luisterplezier onderweg. Het oog wil ook wat dus krijgt de Trajet metallic of mica lak. Het hele Club Edition-pakket heeft een consumentenvoordeel van 3.240,-. De Trajet Club Edition kost 25.695,-. Daarmee is het een van de compleetste en scherpst geprijsde full size ruimtewagens.

In de schijnwerpers
De succesvolle Santa Fe staat tijdens het December Festival ook in de schijnwerpers. De 2.0i 2WD Club Edition krijgt lichtmetalen velgen, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling, two-tone metallic lak, een radio/cd-speler met tweeters en een draagbaar Philips dvd-systeem voor het kijken van films. Het voordeel op dit pakket bedraagt 2.575,-, waarmee de prijs van de Santa Fe Club Edition uitkomt op 25.795,-. Kopers die op zoek zijn naar een avontuurlijke, volwassen en zeer complete Sports Utility Vehicle tegen een verrassend gunstige prijs, worden met de Santa Fe Club Edition op hun wenken bediend. Ze krijgen bovendien een verblijf bij Club Med cadeau.

Hyundai brengt in december ook een Club Edition uit van de H 200, voorzien van stuurbekrachtiging, een verstelbaar stuur, achterruit- verwarming en een korte vakantie bij Club Med. De H 200 Club Edition is al leverbaar vanaf 11.995,- (excl. BTW).

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautos en alle Hyundai-bedrijfswagens.